Честито! Валерко стана на 9, Алисия, Николета и Валери го заляха с пожелания

0
1335

Валери Божинов-младши днес празнува деветия си рожден ден.

Синът на Валери Божинов и Алисия вече е голямо момче. За своят рожден ден той получи куп поздравления, най-милите и искрените от които дойдоха от майка му, татко му и Николета Лозанова.

Алисия сподели снимка с Валерко, допълнена от мило послание: „От 9 години днешният ден е най-прекрасният и значим празник за мен. Защото точно преди толкова, на 12 септември на този свят се появи най-важният човек в живота ми – моят син Валери. От тогава и завинаги той е неизменна част от мен, болката и радостта ми, смисълът на всичко! Няма толкова силна дума, с която да изразя любовта си към него!
Бъди щастливо, мое пораснало момче!“

Този път се оказа, че таткото Божинов е успял да я изпревари и е поздравил сина си публично още в първите часове на днешния ден.

Валери сподели сладурски колаж на Валерко и Никол, допълнен с думите: „Happy birthday, my love, Valerko…I love you so much and wish you all the best“.%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b6

Картинката на Валерко и Никол бе споделена преди часове и от Николета Лозанова. Тя пусна пост от името на дъщеря си, който гласи: „Happy birthday to my brother. I love you so much!“. Така тя отново доказа, че враждата между нея и Алисия е по-скоро измислица, защото двете майки ги свързва нещо много силно – децата им./HotArena

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук