Четвърти сезон на „Като две капки вода“ с много нови изненади

0
1096

Единственото шоу за звездни трансформации в ефира стартира на 29 февруари със специален епизод

 17 февруари 2016 г., София. Кои популярни лица ще станат част от четвъртия сезон на „Като две капки вода“? Кой член на журито ще напусне съдийската маса и кое ще бъде новото попълнение в съдийския състав? Това са само част от изненадите в новия сезон на хитовото шоу по Нова.

След три вълнуващи издания, които го утвърдиха като телевизионен формат без аналог в българския ефир, сега предаването се завръща с много нови предизвикателства към звездните участници. В четвърти сезон ще видим някои от най-известните актьори и изпълнители от родната сцена. „Тази година очаквам конкуренцията да бъде огромна, тъй като всички имат сериозен вокален потенциал. От друга страна шоуто изисква комплексни качества, а поканените със сигурност имат какво да покажат. Зрителите ще видят участниците в новия сезон в специалния епизод на 29 февруари, дотогава ще се опитаме да ги запазим в тайна“, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

Новите участници ще се изправят пред ново жури. В състава на професионалното трио ще има нов съдия с критичен поглед към всеки детайл на звездните преобразявания. Нивото на емоциите и смеха ще бъде поддържано отново от емблематичните водещи Зуека и Рачков, които ще превземат сцената с неповторими истории и комични ситуации.

„Като две капки вода“ специален епизод на 29 февруари, от 20:00 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук