ШОКИРАЩО РАЗКРИТИЕ! Атентаторът срещу депутата от ГЕРБ се оказа вундеркинд! Вижте смайващи подробности за Кадриков!

0
1364

Мъжът, който на 1 април запали автомобила на председателя на правната комисия в Народното събрание Данаил Кирилов (на снимката отдолу), не се оказа само тривиален анархист, както бе представен пред широката общественост, установи проучване на ПИК.

Медията ни узна, че нападателят е 26 годишен пловдивчанин, който е завършил висше образование по специалността Биохимия в престижен университет в Германия.

Часове наред нападателят отказвал да каже дори малкото си име на разпитващите го полицаи. Наложило се в разговорите с него да се включат и психолози. В крайна сметка след много убеждаване агресорът разкрил, че се казва Виктор Кадриков.

Нападателят обяснил пред разследващите, че е изгорил колата на депутата, защото е „противник на всяка власт, която спъва човечеството“.

Той уточнил, че избрал произволно фолксвагена на Кирилов и нямал нищо лично срещу него. Посочил, че дори не познава Кирилов, защото не си падал по гледането на новини. Предпочитал сам да е център на вниманието и да привлича обективите върху собствената си персона.

В момента Кадриков продължава да пребивава в единична килия в ареста на столичния булевард „Г. М. Димитров“ 42.

Според специалисти от МВР той е неуравновесен психически. От заключението на професионални експерти ще зависи и бъдещата тактика на прокуратурата спрямо него.

Ако се докаже, че той изпитва проблеми ще поеме към психиатрична клиника, в противен случай може да продължи престоя си зад решетките.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук