ШОК И УЖАС! Намериха полумъртва жена в Морската градина в Бургас, хъскито Хаус я спаси от мъчителна смърт (СНИМКИ)

0
3491
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Куче откри безпомощна жена в канавка и я спаси от бавна и мъчителна смърт. Героят е хъскито Хаус. Тъжната история с щас край е от днес и се разиграла в парк „Езеро“ в Бургас, разказва пред Флагман.бг стопанката Ваня Георгиева.

Тази сутрин бургазлийката и приятелят й Теодор Славов излезли да разходят двете си кучета Ечи и Хаус. В района на тенис к до ЦУРК-а изведнъж хъскитата започнали да тичат към храстите.

„Както си вървяхме, те изведнъж започнаха да ни теглят нагоре към едни храсти, там беше буквално като джендем, затънахм Опитахме да ги издърпаме, за да се върнем обратно, но Хаус настояваше да се движи напред, спря се до една канавка и поч вие. Приятелят ми отиде да провери какво се случва и видя възрастна жена да лежи в безпомощно състояние в калта“, разказа пред Флагман.

Ваня веднага се обадила на спешния телефон 112. До 5 минути на място са пристигнали линейка и полиция. Установило се, че намерената се казва Жечка и преди 4 дни е обявена за издирване от сина си.

Жечка буквално чакала смъртта си. Когато са я открили, едва дишала, цялата била в бълхи и треперела.

„Жената от няколко дни е лежала в това състояние там. Преживяла бурята на това място. Ако я беше забелязал и не настояваше да върви към храстите, можеше да се случи най-лошото. Н нямаше да я открием, ние нямаше да отидем там, ако кучетата не бяха ни издърпали. Хаус се през цялото време до нея, докато не я качат на линйека, и буквално плачеше и страдаше“ обяснява гордата стопанка.

Мястото е било толкова кално, че линейката буквално затънала. Наложило се хората да я изб акцията се включил и приятелят на Ваня – Теодор. Той помогнал за изкарването на Жечка от канавката, както и за бутането на линейката.
Преди да изчезне Жечка била настанена в Психодиспансера, който се намира в непосредстве близост до мястото, където е открита.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук