ШОК! Лора Крумова се парализира! Подробности за драмата ТУК

0
1975

Водещата на „Комбина“ Лора Крумова никога няма да забрави първите си крачки в журналистиката. Процесът срещу осъдените български медици в Либия е белязал живота й, узнаHotArena.

Тя е от журналистите, които пътуват до Либия и става свидетел на жестоката действителност, за която всички предполагаме, гледайки новините. Тогава е била на 21 години. При едно от посещенията си там Лора толкова много се уплашила, че цялото й лице се парализирало от страх, писа „Шоу“.

Това се случило при едно от официалните посещения на тогавашния ни външен министърСоломон Паси. Крумова била една от малкото, които получили виза и пътувала до Либия.

Бяхме малко като брънки в една система, която дърпаше конците, и ние трябваше да се ориентираме по малкото информация, с която разполагахме. Имаше ужасен момент, в който ни заведоха в болница със заразените деца. Естествено това цялото нещо беше дирижирано така, че в момента, в който стъпим там, ни чакаха озверели родители, които държаха болните деца. Вкараха ни вътре и ни пое една тълпа и започна да ни лашка в различни посоки.

 

Нямаше въздух! Цялото това нещо беше направено така, че да си мислиш, че повече никога няма да излезеш от там и че ще бъдеш разкъсан от тълпата. Не знам за щастие или беда, но в един момент Соломон Паси не издържа и се разплака. Това по някакъв начин укроти хората там. Всичко беше абсолютно преднамерено направено. По-идиотското е, че след това ни вкараха в едни автобуси и журналистите ни заведоха в скъп ресторант с бели покривки и ни гледаха как се чувстваме в този момент. Перверзия беше! Спомням си, че толкова бях уплашена, че ми се парализира част от лицето то стрес“, разказа Лора Крумова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук