Щерката на Гала изкърти: Скромната Мари показа гола дупара с „Цуни ми го!“ (барабанчето й е убийствено – виж СНИМКИТЕ)

0
2210

Щерката на Гала – Мари Будева изпоти мрежата със снимки, но и с изказване!

Прелестната дъщеря на Гала – Мари Будева определено порасна. И това не личи от възрастта й и факта, че миналата година завърши средното си образование. А от неочакваната разкрепостеност в поведението и отношението й към света, което демонстрира наскоро.

Мари Будева, която винаги е била адски скромна, тиха и дори срамежлива, показа, че вече е жена. Жена със самочувствие, ясни цели пред себе си и много повече свобода. Не можем да не признаем обаче, че макар и по-разкрепостена, тя не е изгубила чувството си за мярка и стил.

Вчера щерката на Гала буквално втрещи мрежата като постна своя снимка от плажа. На която е с толкова изрязани прашки, че по-скоро си е по голо барабанче. А върху тялото й липсва каквото и да било горнище.

Широкопола шапка завършва „тоалета“ на Мари Будева, върху чиято действително яка дупара са разположени два отпечатъка от мъжки длани – направени от пясък.

„Цуни ми Д-то“, това е написала като хаштаг на английски дъщерята на Гала над снимката си, което очевидно дава да разберем, че вече е надраснала комплексите и страховете си. И изобщо не й пука кой какво ще измисля и ще пише за нея.

Няма как да си кривим душите – по тяло Мари не само засенчва майка си, но директно хвърля в тъча прехвалени красавици като Гери-Никол, Андреа, Дара и прочие. Все певици, на които фотошопът е така необходим като въздуха.

Като я гледаме, явно скоро щерката на Гала няма да се нуждае от модерните способи за корекции на тяло. Нейното е повече от перфектно. Само може благородно да се завиди на гаджето й – сина на Джуджи, който единствен в момента има правата върху това малко и стегнато барабанче.

Както знаем, двамата са заедно още от ученици и към момента отношенията им вървят перфектно. Нищо чудно скоро и да заживеят заедно на семейни начала.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук