Ще станем ли свидетели на нов позор срещу България в сърцето на Европа? Радан и платените му марионетки няма да се спрат пред нищо, за да ни злепоставят в Брюксел!

0
1296

Личната марионетка на Иван Костов – Радан Кънев се готви за нова мръсна атака срещу главния прокурор Сотир Цацаров, с която се цели да бъде злепоставена България в сърцето на Европа.

Вчера БЛИЦ съобщи за заговор, който иска да повтори като под индиго театралната постановка срещу премиера в Лондон (виж в Още по темата).

След няколко часа ГЕРБ ще настоява за сваляне на мониторинга на България по глава „Правосъдие и вътрешни работи“ в Брюксел, а главният прокурор Сотир Цацаров ще се срещне с евродепутати от трите фракции на Европарламента. 

Най-голямата партия се обяви ясно, че не иска родината ни да продължи да е заложник на докладите от Брюксел и да зависи от настроенията на шепа чиновници от Европейската комисия.

В същото време се очаква поредната платена агитка да се разкрещи срещу представителите на българските институции.

Радан и евтината му компания от сутрин до вечер обикалят удобните студиа на „независимите“ телевизии, за да злепоставят коалиционните си партньори.

Ясно е, че злобното човече няма да се спре пред нищо в името на властта.

Ясно е също, че той не говори дори от името на бутиковата си партия, която се разкраничи от него.

Ясно е, че през устата му говорят олигарсите, които са готови на всичко, за да се доберат до невидимата сила, която им осигурява политиката чрез слуги като Радан и Пинокио.

Крайно време е да се върви към избори, които ще пратят клики като ДСБ на политическото гробище./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук