Що не се обесиш ти бе, Антонина!?

0
1330

Певачката Антонина “обеси” Вапцаров в килията му!

Великият Никола Вапцаров написал емблематичното стихотворение “Прощално” часове преди “обесването му в килията”… Кой го е обесил?! Сам ли си е окачил въжето, друг ли му е помогнал, какво ли…

Тази вопиюща простотия излезе от устата на никому неизвестната чалга певица Антонина. При това в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия. Всички знаем каква е причината да бъде поканена за интервюто.

А именно безумната идея да вмъкне “Прощално” на Вапцаров в “новия си проект”, както високопарно го представя. Не знаем дали сте гледали видеото, но не ви го препоръчваме. Няма да й направим кефа да го пуснем и тук.

Ще припомним само, че в него, разкрачена и чекнеща се върху разсъблечен мускуляга, Антонина “нежно” шепне стихотворението на поета. А през цялото време наоколо се разнасят мазни маанета. Толкова мазни, че да ти се доповръща.

“Тази песен, по начина, по който е направена, цели да ни накара да се замислим. Да помислим за табутата в обществото ни, дали ги има и защо. Аз се осмелявам да засегна обществени проблеми. Правя го като ги пародирам.

По този начин ще накарам хората да се замислят за много сериозни неща докато се забавляват. Това е моята идея – да карам хората да мислят. И винаги съм залагала на нея”, гръмко оповести “мисията си свише” чалгаджийката.

Не знаем каква е нейната “мисия”, но след този пасквил мнозина осъзнаха своята – да си грабват шапката, чукалата и семействата…, и да се омитат от България с еднопосочен билет. Накъдето им видят очите…

А и как да останеш и да възпитаваш децата си в държава, която с лекота вади Вазов, Алеко, Вапцаров и Ботев от учебниците. За да ги вкара в гнусните чалга извращения на същества, живуркащи за парите, мутрите и измислената си “слава”.

Вапцаров бил обесен…, рече певачката. ЩО НЕ СЕ ОБЕСИ ТИ БЕ, АНТОНИНА…, питаме те ние!

/Горещо.нет

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук