Явно е мода… Кой друг се фука с 6 апартамента? Лозан Панов притежава десетки скъпи имоти!

0
634
Най- младият шеф на ВКС в историята има куп имоти

Над 1 млн. лв. в имоти притежава шефът на ВКС Лозан Панов, предава Блиц. Той се превърна в брънка от опита за пуч срещу властта преди няколко месеца, когато подкрепи опозорения вече бивш правосъден министър Христо Иванов в скандала с фалшивото становище на ЕК за главния прокурор Сотир Цацаров.
Панов не спира да говори за задкулисие и да призовава обикновените граждани „Стига вече”. Оказва се обаче, че самият той обаче е всичко друго, но не и обикновен българин. Това показва показва финансовата му справка. Някои от имототе са придобити на странно ниски цени.

Такъв е случаят с една от последните му придобивки – вила с двор от цели 480 км. м. във Варна, която съдията купува преди 2 години за едва 26 хил. лв. Рутинна справка сочи, че пазарната й стойност е поне 4 пъти по-висока и към днешна дата, въпреки спада на цените на недвижимите имоти в последната година.

Не по-малко странна е сделката, която прави през 2008 г. вторият му баща Йордан Панов. Парцел в Банкя от над декар, 1190 кв.м., който струвал едва 88 хил. лв. Сега цената му е три пъти по-висока. Най- младият шеф на ВКС в историята има още куп имоти – 6 апартамента в София, вила на морето, магазин, гаражи и парцел и два нови семейни автомобила. В допълнение Панов и родителите му имат и банкови влогове за над 150 хил. лв.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук