събота, април 27, 2024
Google search engine
дом Окултно Ясновидка от Хонконг: Путин е дракон, чака го успешна година

Ясновидка от Хонконг: Путин е дракон, чака го успешна година

0
1752

Ясновидката от Хонконг Присила Лам, която предсказа победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ, прогнозира по молба на Си Ен Ен каква ще бъде годината за ръководителите на Русия, Америка и Турция.

Лам обещава на 45-ия американски лидер успехи през топлите месеци на годината – пролетта и лятото, тъй като той е роден в Годината на Огъня (1946 г.). Но в студената част на годината –  през есента и зимата, по думите на пророчицата, Тръмп ще се сблъска с трудности, а страната му я чакат протести. Факт е, че гласовете на противниците на милиардера политик не стихват, съобщава politonline.ru.

Присила Лам прави прогноза и за бъдещето на руския държавен глава Владимир Путин. За него тя вижда успех и му обещава хубава година. Тя вещае успех и за руската икономика. „Драконът е силен и може  да отиде навсякъде: той може да плува във водата или да лети във въздуха, той е изпълнен с ентусиазъм”.

Разположението на звездите прави Путин силен лидер и ярък мислител.

Канцлера на Германия Ангела Меркел гадателката сравнява с масивно дърво, „чиито корени са дълбоко в земята“. По думите й, Меркел има добро сърце и затова се отнасясъс снизходителност към бежанците. Но добрите й намерения ще се превърнат в проблеми – това ще се случи през лятото, но канцлерът успешно ще се справи с тях.

Според ясновидката, годината за турския президент Реджеп Ердоган ще е лоша и неуспешна за политика. „Очите му говорят, че народът не го подкрепят, а бръчките около устата му свидетелстват за това, че може да бъде предаден от подчинените си в правителството”, отбелязва Присила.

Превод: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук