ШОК В ЕФИРА! Водещ втрещи вътрешния министър: С крила или с перка дойдохте до студиото?

0
1412

С крила или с перка дойдохте до студиото? Този въпрос зададе Иво Никодимов на служебния министър на вътрешните работи Пламен Узунов.

Шефът на МВР остана втрещен от нелепия опит за шега на БНТ водещия и замълча за няколко секунди, чудейки се какво да му отговори.  Все пак, като служител в редиците на МВР, министърът запази самообладание и постави в неудобно положение самия Никодимов.

След като видя, че да се прави на оригинален не е толкова добра идея, водещият реши да премине към нормален разговор и заразпитва министъра за днешната среща, организирана от ведомсвото му.

Аз и моят екип ще подобрим връзката между полицейските служители на места и гражданите. Разработили сме мерки във всяка жилищна сграда да има информация кой  е районният инспектор, кои са дежурните части, телефони за контакт, както и ако не са доволни от работата им, на кого гражданите могат да се оплачат, обясни министър Узунов.

Охраната на границата е наш приоритет, неслучайно веднага след встъпването си в длъжност посетих Елхово и Лесово, и мога да кажа, че колегите син вършат работата.

Установих, че служителите са със стари униформи, стари обувки, без ръкавици, с шапки, които са си купили само, но изпълняват достойно службата си, каза Узунов.

Признавам, че има напрежение в различните категории служители на МВР, но ще търсим компенсаторни механизми за преодоляването на тези противоречия, заяви слъжебният министър.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук