Порнозвезда реши да си увеличи устните, но нещата се усложниха…. (СНИМКИ 18+)

0
2760
Порнозвездата Кирсти Колинс (Kirsty Collins) разказа как е била хоспитализирана след операция за увеличаване на устните. Както съобщава „Сън“, 33-годишната жена взела решение за процедурата, но не е била готова за усложненията.
Колинс, известна сред феновете си под псевдонима Bambi Black, се подложила на инжекции, защото искала да коригира последиците от неуспешната операция. След процедурата, обаче, на нея й станало лошо. „Секунди след инжектирането в горната ми устна аз усетих парене по цялото ми лице“, отбелязва порноактрисата.

Според думите й, козметичната интервенция на стойност 300 паунда също така е довела до алергична реакция, в резултат на която устните станали много подути. Колинс пояснява, че веднага се обадила на своя мениджър, който уредил спешна хоспитализация.

Колинс подчертава, че е много благодарна на феновете, които я подкрепили в социалните мрежи. Около седмица била нужна на актрисата от филмите за възрастни, за да възстанови здравето си. „Бях трогната от броя на феновете, които ме подкрепиха“, казва тя. Въпреки това, имало и такива, които й се присмяли и се подиграли на порнозвездата заради нейния вид. Колинс обаче обяснила, че сама решава как да изглежда и не възнамерява да отговаря на такива коментари.

Порнозвездата признава, че се страхувала да не умре след усложненията и сега вече винаги проверява медикаментите за алергични реакции. Въпреки това, тя възнамерява да продължи да се подлага на пластични операции. „Обичам и винаги ще обичам пластичната хирургия“, подчертава порноактрисата. Колинс разказва, че в близко бъдеще тя иска да промени формата на задните си части и да извърши трета операция на гърдите си.

Превод и редакция: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук