БАРЕКОВ ПРЕД ДЕЙЛИ ПРЕС: Фабриката за фалшиви новини най-сетне призна – ББЦ-Презареди България ще бъде единствен и официален български член на единствената в света Консервативна политическа общност!

Еднодневките в българската политика си личат по тяхната безпринципност и продажничество

0
17787
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес".

Евродепутатът Николай Бареков постави всички, които го атакуваха на колене, видя Информационна агенция „Дейли Прес“. След поредицата фалшиви новини, които бълваха в последните дни, дори и тези, които паднаха най-ниско, бяха заставени да признаят реалните факти –  ББЦ – Презареди България от 8 юни ще бъде единствен и официален български член на единствената в света Консервативна политическа общност.

Ето какво написа Бареков във Фейсбук:

„По повод поредните “изригвания” от ФФН(Фабриката за фалшиви новини): Доволен съм, че най-сетне Клуб Зет призна и официално, че според Алианса на Консерваторите: ББЦ – Презареди България от 8 юни ще бъде единствен и официален български член на единствената в света Консервативна политическа общност. В лично качество съм първият българин, член на Алианса, при това три години по-рано от колегата Джамбазки. Като такъв още през 2016 година септември в Прага стартирах резолюция с колегите евродепутати от Германия и Дания за изключването на партията на Ердоган от АКРЕ заради нарушаването на фундаменталните човешки права в Турция. Подписът тогава на Джамбазки нямаше как да стои на тази резолюция. Както българският народ знае, ВМРО нямаше да има и евродепутат без Бареков и ББЦ, защото никога самостоятелно не е взимала повече от 1 процент на парламентарни избори. Еднодневките в българската политика си личат по тяхната безпринципност и продажничество, флагман на които са така наречените Патреоти. ББЦ е символ на принципността, морала и съпротивата срещу бруталното за народа статукво. Което подобаващо оцениха нашите колеги консерватори от Европа, САЩ и света“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук