Бареков се закани: Статуквото ме прогони от блатото, но аз се спасих морално! Скоро ще се завърна много по-силен и с много сериозни приятели зад гърба ми!

0
3000

Николай Бареков публикува в социалните мрежи снимка на своя близък приятел Джефри ван Орден, с когото са заедно във Вашингтон, работейки неуморно.

Ето какво написа той под фотото:

„Какъв късмет, че замених всички предатели в българското блато на политиката, всички долни нрави и байганьовци с възможността да работя и да се уча от този човек. Още през далечната 2001 година Джефри ван Орден определи българската политика като “блато, пълно с крокодили”. През 2018 блатото си е същото, само дето крокодилите пораснаха повече и изядоха всяко читаво същество. Статуквото ме прогони от блатото, но аз се спасих морално и скоро ще се завърна много по-силен и с много сериозни приятели зад гърба ми.“

Информационна агенция „Дейли Прес“ разбира, че Джефри ван Орден е един от тези сериозни приятели на Бареков, с които ще работи за доброто на България и Европа! Всеки успех на Николай Бареков е успех и за България!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук