Ще се развежда ли Наталия Гуркова?

0
2181

КРАСАВИЦАТА НЕ ИСКА ДА СЕ ВРЪЩА В ЮАР, СТРАХУВА СЕ ЗА ЖИВОТА НА ДЕЦАТА СИ

Наталия Гуркова е една от най-известните носителки на титлата „Мис България“ . Макар че спечели престижния конкурс през миналия век , манекенката до днес е запазила чара си и женственото излъчване.

Когато грабна короната за най-красива българка през далечната 1998 г., Гуркова непрестанно бе в светлината на прожек­торите, а дизайнерите се надпреварваха да я канят за дефилета и фото- сесии. Хубавицата обаче приключи с моделската кариера преди 10 години, когато реши да се обвърже с черно­горския търговец на диаманти Джордже Михалевич. Няколко лета по-късно Наталия надяна брачната халка и се скри от публичното простран­ство, а медийните й изяви днес са изключителна рядкост. „Минала съм през всички етапи – от непрекъснатото снимане и всекидневни коктейли, до тоталното скриване“, признава миската.

Гуркова разказва, че с Джордже се запознали през 2004 г. в ЮАР. Тя заминала за африкан­ската държава, за да се срещне със своя приятел­ка, и съвсем неочаквано съдбата й поднесла нова любов. Михалевич, който е родом от Черна гора, но е израснал в ЮАР, веднага бил впечатлен от красотата на нашенката и двамата известно време поддържали връзка от разстояние. След 5 без­грижни години Наталия и Джордже сключиха брак на пищна церемония в София, а на тържеството присъстваше целият сто­личен елит. Пристигнаха гости дори от САЩ и Азия. Булката сияеше в рокля за близо 50 бона и гостите още тогава заподозряха, че тя вече очаква първото си дете.

Семейното щастие обаче не продължи дъл­го. Въпреки че Гуркова рядко открехва завесата над личния си живот, за никого не е тайна, че тя и съпругът й няколко пъти са били пред развод. След сватбата манекенката се установи в ЮАР, където обитаваше просторно имение с мъжа си но малко след раж­дането на дъщеря им Джорджия отношенията им се обтегнали до краен предел, издават запозна­ти с живота на миската.

По това време тя често отскачала до България с бебето и според слухо­вете завъртяла няколко извънбрачни афери на родна територия. Най- обсъжданата връзка на красавицата бе тази с ромския престъпен бос Киро Японеца. Преди 5 години бдителни папа- раци на таблоида „Всеки ден“ изловиха Наталия и близкия й приятел Киро на романтична вечеря в пОпуяярен столичен ресторант. Според свидетели двамата през цялото вре­ме си разменяли интимности, а накрая си тръгнали заед­но и отпрашили към дома на Японеца. За беда, служители на КАТ ги спре­ли за проверка та покрай цялата романтика отнесли и глоба за превишена скорост. Говори се, че след като папарашките снимки плъзнаха в медийното пространство, Джордже не бил на себе си от яд. Гуркова обаче успяла да го успокои и да го убе­ди, че с Японеца не ги свързва нищо повече от приятелство.

По това време се за­говори, че Михалевич е пред фалит и вече не може да задоволява ма­териалните прищевки на жена си, която решила да му бие шута и да го смени с някой по-плате- жоспособен. Запознати с делата на черногореца твърдят, че къщата и луксозната му лимузина са били конфискувани заради дългове. Медиите в ЮАР пък гръмнаха със заглавия, че мафиоти са отвлекли и убили бащата на Джордже заради съм­нителния бизнес на сина му.

„Това е абсолютна лъжа! Свекър ми не е убит, а почина след тежка опе­рация. Имаше много здра­вословни проблеми,които доведоха до фаталния му край. В Южна Африка също има жълти медии и се изписаха какви ли не глупости“, заяви Гуркова. Тя обаче не отрича, че престъпността в Йоха­несбург, където живее, е много висока и понякога се страхува за себе си и за децата си.

В София се чувствам по-добре, тук е безопасно!

Когато се появят децата, започваш да мислиш повече за сигурността“, твърди Наталия. Тя споде­ля, че в Йоханесбург вина­ги се придвижвала с кола, защото съществувал риск от нападение на улицата. Дори в автомобила било опасно и затова повечето жени там ползвали джи­пове. За да не ги нападнат на някой светофар, не спи­рали на червено, а само намалявали, оглеждали се и тогава преминавали. Гуркова издава още, че къщата, в която живеели с Джордже, била опаса­на с високи огради, по които минавали жици с ток. За сигурността на семейството грижела денонощна охрана. Непрекъс­натият страх, в който живеела, я подтикнал да се върне в България и да роди сина си – 2-годишния Кристиан, у нас.

Миската е категорична, че иска децата й да живеят и учат в България. 7- годишната Джорджия тази година ще бъде в първи клас и майка й вече е избрала за нея елитно частно училище. Освен че е любознателна, малката чаровница върви по стъп­ките на Наталия, защото отсега печели конкурси за красота. Миналата година Джорджия грабна титлата „Малка Мис България“ и сега й предстои да се яви на световния финал.

Въпреки че в момента живеят на два континента, Гуркова и мъжът й все още не са се решили на развод. Дори напро­тив – двамата искали да затоплят отношенията си в името на децата и заминали на семейна по­чивка в Гърция. Запознати издават, че двойката ще изкара близо 15 дни по плажовете на южната ни съседка, преди Джордже отново да отлети за Афри­ка. Наталия сама загатна, че си изкарват страхотно, като публикува снимка от екскурзията в социалната мрежа. „Семейна почивка! Щастлива съм“, написа хубавицата под фотоса, без да издава къде точно е направен кадърът.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук