Британец е баща на 800 деца, продава спермата си във Фейсбук

0
533

Сега той продава ценния материал и във Facebook, като до момента е получил над 40 хиляди паунда за това. Интересът към Уотсън обаче не стихва.

„Всичките ми приятели и цялото ми семейство знаят всичко за мен, нямам тайни“, разказва Саймън. Въпреки това обаче приятелите на децата му (тези от неговата законна жена) намират дейността на мъжа за смешна.

„Синовете ми казват, че никога не биха дарявали, но нямат нищо против аз да го правя“, допълва той.

Втората му жена го оставила, заради даряването на сперма

Най-плодовитият донор на сперма във Великобритания има синове на 19 и 17 години от първия си брак и 10-годишна дъщеря от втория си брак. Работата му обаче оказала своето влияние и известният донор се разделил и с втората си жена.

„Писна и от това, което правих. Тя всъщност го презираше. Постоянно тичах насам натам, за да дарявам, а това й лазеше по нервите“, разказва мъжът.

Цялата история с даряването на сперма започнала след първия му брак. Саймън решил, че иска още деца, затова и започнал.

„Втората ми жена знаеше какво правих, но си мислих, че го е приела. Не знаех дали й харесва“, допълва Саймън.

Продава спермата си във Фейсбук

Саймън първоначално дарявал в банки за сперма, но после развил нещо като частен бизнес. Започнал да се рекламира във Facebook. „Виждаш как изглежда човекът, по-сигурно е“, обяснява той.

Разказва, че като цяло няма изисквания към клиентите си. Няма против да пушат или пият, но ако клиентът някога е бил наркоман, ще му откаже. „Отхвърлял съм няколко души, които бяха очевидни откачалки – просто се извиних и си тръгнах“, спомня си Саймън.

Така днес британецът е баща на над 800 деца, сред тях и доста близнаци. Поне за толкова знае. „Никога не съм си представял, че ще съм донор в такива мащаби. А с помощта на Facebook всичко стана лавинообразно“, обяснява многодетният татко.

Мъжът не дружи с родителите на своите деца. За него е достатъчно те да са щастливи, за да е щастлив и той. След като си свърши работата, хората най-често изчезвали.

Преди да посвети изцяло времето си на даряването на сперма мъжът се занимавал с бизнеса на родителите си. Сега е посветил цялото си време на новата си работа, като цели винаги да дава най-доброто от себе си. Твърди, че повечето му клиентки забременяват отведнъж.

Споделя, че засега няма планове да спира. „Имам деца навсякъде по света и родители, които са ми благодарни“, завършва Саймън./Труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук