Гали и шамари: Лена Бориславова ще настръхне след тази думи на Плевнелиев

0
333

Продължаваме промяната остават популисти, отново някакви списъци и неуважение към институциите, каза той

Много ми се иска да стъпим на здрава основа, ако щете на равноправността между отношенията между България и Русия. Ако имаме доказателства, че руски дипломат е подслушвал, подкупвал, разбира се, той трябва да си отиде. Това заяви президентът (2012-2017 г) Росен Плевнелиев в „Денят започва с Георги Любенов“.

По думите му имаме възможност да поставим двустранните отношения на здрава основа, на историческата истина, а не на манипулации.

В тази ситуация има по-високи нива и някой трябва да вдигне телефона на руската страна, руската посланичка си позволи да обижда българския министър-председател. Някой трябва да обясни на отсрещната страна какво се случва тук. Дайте да видим кои са тия журналисти, общественици, които са получавали пари от Русия. Извадете доказателствата, заяви Плевнелиев.

„Продължаваме промяната остават популисти, отново някакви списъци и неуважение към институциите, каза Плевнелиев.

Той обвини началника на кабинета Лена Бориславова, че дава популистки квалификации, Радев не е политик от миналото. Сега е добър момент да се направи дебатът, от който обществото да се излекува.

Както БЛИЦ писа вчера Бориславова посочи, че службите ни разполагат с данни, според които наши политици, известни журналисти, анализатори, политолози и други появяващи се в обществените медии лица, получават заплащане директно от руската държава, в размер на 4000 лева месечно, за да формират обществено мнение в полза на удобните на Руската федерация тези.

Можем да благодарим на Русия, че ни е освободила, но не да се кланяме, заяви Плевнелиев.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук