ГОНКАТА С РАДЕВА: Предупредителен изстрел на подготвителна кононада, за тръгваща война в държавата!

0
22296
снимки: Диляна Флорентин, EVA

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар по повод нелепата гонката между полицията и първата дама на държавата Деси Радева. Коментърът е на Максим Велков и е публикуван в рофила на Даниела Георгиева.

Ето какво е написал Велков по въпроса!

*Публикуваме без редакторска намеса

Максим Велков

Не мога да коментирам, това преследване от полицията  с кола на НСО със съпругата на президента. Чудя се какво да кажа? 22 години с това се занимавах, относително високо стигнах! Ама никакъв!  Абсолютно никакъв начин няма да НЕ са знаели, коя е колата  и кой е вътре в нея. Това е съвсем умишлено поведение за заплашване на президентството, не на някоя личност, на президентството като такова.

В нормалните държави, тези полицаи ще бъдат отстранени от работа и разследвани за поведението им, защото то или е глупост или нарочно, но и в двата слуая тежко професионално несъвместимост.

Така стоят нещата с администрациите. Заплашва върховен представител, не заради него, а заради представляваната администрация първата дама, която не е първа, е съвсем удобна да направи този цирк с коли. Те много добре знаят, че шофьора по инструкции трябва даи се държи така и кгато поведението е програмно, лесно се насочва към трсен ефект. Прилча на предупредителен изстрел на подготвителна кононада, за тръгваща войа в държавата! Дано се лъжа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук