Господ гледа за окованата Иванчева

Някой зорлем иска да докара Цачева и Радев до оставка

0
18512

Всички видяха. Появиха се потресаващи кадри с окованата в пранги кметица на столичния кв. „Младост“ Десислава Иванчева. Нея съдът я отстрани от поста, защото бе арестувана и е разследвана за подкуп в особено големи размери. Нека си я разследват.

Ама чакайте бе, хора. Правова държава ли е България, или сме някакъв Диарбекир отпреди три века? Не е ли невинна госпожата до доказване на противното, или някой вече е сигурен, че именно тя е сериен човекоядец като Ханибал Лектър? Този варваризъм – с букаите на краката ѝ, докато я вкарват в болница, няма нормално човешко обяснение. Как пък никой не се трогна, че я приемат, за да ѝ изследват тумор на хипофизата, може би и злокачествен.

Екшънът с оковаването е на ръба на здравия разум и логика. Мисля си, че тази откровена идиотия може да бъде обяснена само с някакво тъпо престараване по етажите в МВР и съдебното министерство, което има като резултат окончателното компрометиране на министрите Валентин Радев и Цецка Цачева и смъкването им зорлем от постовете.

Не че господин артилеристът не се изложи вече достатъчно с безсилието си да се справя с гръмнатите и с престрелките по улиците, с битовите грабежи, които не пожалиха даже депутати, камо ли бабите по селата. А пък прангите сигурно са били поръчани за битуващия още в неизвестност избягал от затвора ортак на килъра Пелов, ама като го няма него – що да не подрънчат около глезените на блондинката от „Младост“? Може и мода такава да излезе току-виж. И г-жа Цачева да ѝ е гуру.

Щеше да е много смешно, ако не е потресаваща гавра, властово безвкусие и грозна перверзия. Но нека да знаят, че Господ гледа. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук