ГРЪМНА НОВ СКАНДАЛ със Слави Трифонов! Дългия уволни сценарист – негов баджанак! Разпада ли се шоуто на кандидат политика?

0
1782
Поредна глава падна в битката за власт на шоумена и кандидат- политик Слави Трифонов. Поредният уволнен е сценаристът Светослав Митев. За нелепото уволнение съобщи самият той в социалната мрежа.
Той коментира случая с думите, че е грехота „да изхвърлиш баджанак“. По този начин Митев намекна за факта, че преди шефа си известно време мачкаше чаршафите с русата красавица Мартина Джорджевич, която след това стана „новата на шоумена“.
„Това е все едно да се разведеш с майка си още от самото начало нещо не е било наред“, пише още Светослав. Според източници от шоуто, преди да изхвърли като мръсно коте Митев, Слави го подложил на куп унижения и скандали. От шоуто смятат, че причината е ревността на Дългия.
В крайна сметка нервите на Митев не издържали и след като си позволил малко по-остри реплики към шефа си, бил позорно изгонен. Това е съвсем в стила на Слави, тъй като през годините той неведнъж си е позволявал лошо отношение с хората от екипа си. Източници твърдят, че Дългия често ги обиждал и не им плащал. За празниците, също така не веднъж оставял хората си без заплащате, обяснението му било, че са некадърници.
След уволнението на Светльо, запознати с навика на Слави да тормози подчинените си, дама с име Цветелина Иванова написа във фейсбук:
„Светльо е №1 и винаги ще бъде! А за Слави е традиция да се разделя с най-добрите от екипа си“.
Според други, обаче причината за сприхавостта на шоумена е предстоящото му преместване в Нова телевизия. Припомняме, че само преди дни той бе засечен в разговор с боса на телевизията Дидие Щосел, явно, за да се договори колко пари би могъл да изкопчи от трансфера си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук