ДЕЙЛИ ПРЕС ПРЕДСТАВЯ : СКАНДАЛНИТЕ АКТРИСИ НА БЪЛГАРИЯ!!!

0
7229

Личният живот на известните хора винаги е бил и ще бъде следен от журналистите и обществеността.

Разбира се, звездите се опитват да запазят личните си проблеми в тайна, но понякога пикантните подробности просто излизат наяве, още повече пък ако прераснат в публичен скандал. Многобройните изневери, обвиненията в педофилия, внезапно изникналите записи на интимните моменти на звездите… Актьорите, музикантите и политиците публично погледнато имат много повече грехове от простосмъртните.

Не винаги това, което се пише за тях е истина, но от друга страна – няма дим без огън…

Младите актриси са не по-малко скандални, отколкото са набедените за покварени фолк звезди.

RadinaРадина Кърджилова потресе обществеността, а някои вече я сравниха с родните фолк звезди. Кърджилова направо изпъква със своето нестандартно и разкрепостено поведение, но красавицата явно умее да съчетава успехите си в кариерата и фриволните си изяви.

Още като тийнеджърка звездата от „Стъклен дом” е лъснала без дрехи и личи, че не е била от кротките момичета. Днес тя продължава да всява смут сред по-консервативните представители на нашето общество.

Неотдавна фотографи запечатаха Радина неглиже, а както е видно от снимките, тя напълно е забравила за сутиена. По този повод някои побързаха да я сравнят с безсрамните чалгаджийки, които редовно си веят силикона по заведенията.99

Радина става известна на публиката с ролята си на Сиана в „Стъклен дом”. Около нея се шуми много. Цяло лято тя изкарва с приятели на каравана край морето. Там не бяха пиянски запои, не беше чудо. Преди време скандални любителски голи снимки на Радина Кърджилова взривиха нет-а.

Радина коментира снимките така: „В тях няма нищо сексуално, просто беше едно пиянско изживяване на вилата на една приятелка, за което и аз, и Рут, и Явор много съжаляваме. После медиите ги показаха доста грубо и се опитаха да насадят в хорското мнение наш образ, който не съществува. Пак казвам – напихме се, лигавихме си и си платихме за това. Нищо друго. А когато станеш известен, хората се опитват да те провокират, за да изкарат и най-кирливите ти ризи”.

Неотдавна медиите писаха, че актрисата се сдобила с апартамент, който й бил купил богат любовник. Тя отрече този слух и каза, че апартаментът е купен от майка й.

9+Радина е гадже на актьора  Деян Донков. Много често папараци „хващат” влюбената двойка в страстни целувки и прегръдки на обществени места. Поредната клюка около Радина – Тя се напила в столично заведение и се сбила със свой колега. Звездата категорично отрече този слух.

Пак според „запознати” Деян Донков,  вече се бил наситил на чернокосата хубавелка и дори се оглеждал за ново завоевание. Приятелите му залагали кога точно ще се върне при старата си  любов Снежана Макавеева.елена петрова

Друга скандална и често одумвана е Елена Петрова. Тя стана известна на 18 години с ролята си в римейка на филма „Козият рог”. Въпреки противоречивите оценки за филма, кариерата й тръгва нагоре. Истински „бум” Елена предизвика с участието си в сериала „Стъклен дом”. Тя се омъжи за гъркът Аристотелис Фотилас, който е изключително богат и е от заможна фамилия със 150-годишно присъствие в политическия елит на Гърция. Като сватбен подарък булката получи два апартамента в центъра на София. Първите клюки, които плъзнаха около името на актрисата я свързаха с Калин Врачански. Писа се, че двамата се срещат в мотел край Ихтиман, а като венец  на тези слухове бе и абортът, който Елена уж  направила от Калин. После папараци щракнаха Петрова в обятията на осем години по-младия Станимир Славчев, телевизионен оператор, с когото се целуваше като ученичка в закътана уличка. Това беше капката, която преля чашата на търпението и сложи край на брака й, а гъркът е отслабнал поне 20 килограма, което е сигурен знак, че страда за жена си. Много мастило се изписа и около случая, когато заловиха звездата да шофира пияна с 1,2 промила алкохол. Там се говореше за някакви невъзможни промили и неадекватно поведение на Елена, но нещата се позабравиха.elen kolewa

Какво да кажем за Елен Колева?! Звездата на Елен Колева изгрява с участието й във филма „Шивачки”. Тази роля и носи наградата за най-добра актриса за 2007 година. Следват участие в телевизионен сериал и изявата й като водеща на кулинарно предаване. Младата актриса не е пощадена от клюките. Тя имаше връзка с бизнесмена Александър Найденов, с когото пресата ги събираше и разделяше много пъти. Те живеяха заедно и почти не даваха интервюта. Интересното нещо, което се писа за Елен е, че поставила условие на приятеля си – тя да му роди дете, но преди това  той да й купи апартамент. Друга клюка бе, че в последно време Елен се издържала сама, защото Александър не й давал никакви пари. Били отминали безметежните и охолни дни, когато тя харчела безогледно парите му.

Aleksandar-Naidenov_Elen-Koleva-1Докато един ден любовният роман на актрисата Елен Колева и 27-години по-възрастният от нея Александър Найденов приключи с грандиозен скандал. Елен била изгонена като мръсно пале от дома, в който живеела с боса на „Олинеза”. Найденов й затръшнал вратата, както била само с дрехите на гърба си. За да си вземе багажчето, тя трябвало да подава жалба в полицията. Срамното напускане на леглото на богаташа принудило актрисата да си трае за раздялата. Тя до последно отричаше двамата да имат проблеми, докато Найденов не се появи на светско събитие с друга жена.

Според клюката майонезеният бос натирил палавата Елен заради системните й изневери.

„От нейното минало са изскочили много мъжки скелети”, каза за Колева устатата журналистка Кристина Патрашкова в студиото на Гала. Оказа се, че актрисата изневерявала под път и над път и то с кого ли не.Lyudmil-Todorov-01

Всичко започнало преди година, когато майонезеният бос започнал да научава пикантни подробности от миналото на Елен, както и от това какви ги върши, докато е с него. Миньончето сама е признала, че е спала с режисьора на филма „Шивачки” Людмил Тодоров, а по-късно продуцентът на лентата разкрил, че също е имал интимни отношения с нея. Любопитното е, че кариерата й тръгна именно от този филм.

„За мен това момиче е дъното, утайката. Опитах се да преглъщам всичко, което научавах за нея през тази година, но явно не съм добър в гълтането. Не мога да си обясня как съм могъл да бъда изобщо с нея”, размишлява бизнесменът пред столичен ежедневник.sasho

Патрашкова също потвърди, че Александър Найденов зверски съжалявал, че въобще е срещнал Елен, защото тя изневерявала по най-вулгарния начин. Той съжалява още, че заради нея е провалил семейството си и дори се извини публично на жена си.

След раздялата й с Олинезата се заговори се, че Елен често посещавала супер луксозни хотели в София и то все в компанията на нови и нови непознати мъже, което според някои е абсурдно, но е слух, който обикаля публичното пространство, а хората са свикнали да казват: Абе щом го пише, има нещо вярно.

luizaПродължаваме с Луиза Григорова. Едва 14 годишна Луиза се изявява като модел и снима за световни агенции. Коментатори от нета припомнят, че преди да стане известна с актьорската си игра в „Стъклен дом”, Луиза е обикаляла цялото земно кълбо като манекенка. Освен в Тайван, звездата от „Стъклен дом” работила като модел в Тайланд, Япония, Китай и Англия.

Страстта към киното надделява и въпреки неодобрението от страна на майка й, собственичка на агенция „Ивет Фешън”  красавицата от раз влиза в НАТФИЗ.

луиза григорова и яна мариноваИ Луиза не е пощадена от кръстосания огън на жлъчните клюкари. Неотдавна се писа, че двете с актрисата Яна Маринова не могат да се понасят и често спорели коя е по-добрата актриса. Тази неприязън личала в общите им сцени в сериала, в който участват. Двете актриси през смях отрекоха това и, че за война между тях  не може да става и дума, напротив били добри приятелки.

Голямата бомба избухна след появата на порно клип с участието на Луиза. Оказа се, че актрисата във видеото само си приличала на нашето момиче. „Супер много се радвам. Няма лошо! Всеки си има двойник!”, коментира порно скандала Луиза Григорова. Според почитателки на сериала, клипът е заговор срещу Луиза, скроен от нейни завистливи колежки.

Radina-LuizaМладите актриси Луиза Григорова и Радина Кърдвилова от известно време не се понасят и са на нож. Госпожиците не крият неприязънта си една към друга и при всеки удобен случай не пропускат да се заяждат.

„Това, че си говорим, не значи, че сме приятелки” – съска Луиза и обяснява: „Радина има различно светоусещане от мен и това винаги ще ни разделя”.

Причината за края на приятелството им може би носи и мъжко име и причината едва ли е само в различното „светоусещане”. Стефан Иванов, син на известната ни кинолегенда Иван Иванов е името, което се корени в проблема между двете актриси.stefan_ivanov_862

Стефан първо беше гадже на Радина, а след като тя тръгна с Деян Донков, той попадна в обятията на Луиза Григорова, което също не беше за дълго. Може би въпросните различия, за които говори Луиза се коренят в това, че тя не намира нищо лошо в това, че е имала отношения с бившия на приятелката си, все пак нали й е бивш.

Докато Радина не била на това мнение и не смятала за редно това, което е направила приятелката й.

Друга моделка-актриса също не остава далеч от скандалите.

Ирена се изявява като модел на агенция „Визаж”, едва 13-годишна. Снимала е за популярни чужди издания, телевизионни реклами, а от скоро се занимава професионално с кино.

Тя е омъжена и има четири деца – две момичета и две момчета. На 13 години се запознава със съпруга си, на 14 заживяват заедно, а на 15 ражда първото си дете.

hИрена отрича Красимир Маринов – Маргина да е кръстник на голямата й дъщеря – слух, който плъзна по медиите веднага след като се разбра, че манекенката ще участва в сериала „Под прикритие”. Според клюката скандалният бизнесмен е изключително близък с мъжа й.

Мълвата носи, че в първите години от брака им, Ирена заминава за Щатите. Тя си събрала багажа и хукнала подир щатски кинорежисьор, който й завъртял главата с идеята за холивудска кариера. Но след две години тя се връща в България при съпруга си. Но освен децата тя и съпругът й Росен отглеждат още куче, игуана, хамстер, че и папагалче. Тя се притеснява от еротичните сцени. Съпругът й Росен винаги я е подкрепял в кариерата й. Те са заедно повече от 10 г. Росен има свой бизнес, занимава се с консултации.

Звездата от „Революция Z“ Диляна Попова също доста често скандализира обществото и феновете си. Оказа се, че амбициозната актриса и модел твърде малка е започнала с любовните афери.dilqna

Актрисата преспала с мъж още на 14 години. При това, както тя самата споделя, още тогава била по-разкрепостена от съученичките си.

 Затова вместо да заляга над уроците Диляна се заела да си търси гадже. Още в седми клас си хванала такова, а година по-късно направила и сефтето.

За разлика от други звезди обаче, актрисата гледала на отношенията им сериозно. И връзката й с него продължила чак до абитуриентския бал.Dilyana-Popova-1

Манекенката и  актриса обяви неотдавна, че не вярва в разни остарели понятия, като вечната любов например, а предпочита здравия секс. Според нея си е чиста лъжа обещанието пред олтара, че някой ще обича другия, докато смъртта ги раздели. Ако той го изрече и иска да е искрен и честен, трябва да се лиши от много неща в живота си занапред, а ако само го произнесе, като задължение наистина ще е лъжа.d

Тя твърди, че никой не знае какво му готви съдбата, с какви изненади ще се сблъска занапред, затова е и против онова обвързване, което е за „цял живот“. Самият живот, според нея, бил една дълга улица с много пресечки и никога не знаеш на коя от тях ще срещнеш по-истинският и по-хубавият и ще се влюбиш. Впрочем такова животно като любов, няма, стига до крайност моделката. Наречена е така от приличие, а всъщност е сексуално привличане. Тя открито си каза, че предпочита един здрав секс, който да я задоволи и да я изпълни с енергия и чувство за удовлетвореност, отколкото някой лигльо да й чете стихове и да й подарява рози в закътано ресторантче и на свещи. „На първо място в живота е сексът, а не любовта и това не е моя фраза, казали са я много други преди мен”, откровеничи Диляна. Романтиците сигурно няма да я разберат, но тя отстоява мнението си и досега връзките й не са я водили към олтара, където самата тя не желае да отиде. Всяка връзка е предпоследна, смята манекенката и се хвали, че вече има човек до себе си, който й дава секса, от който се нуждае и я закриля. Би било любопитно обаче дали ще говори така след 20 години, когато приятелките й ще имат семейства и деца, а тя ще продължава да прехвърча от връзка на връзка, но мераклиите вече няма да бъдат толкова много.

iren_krivoshievaТочно обратното мисли и действа скандалната актриса Ирен Кривошиева. Тя ще подобри собствения си рекорд за ВИП българка с най-много бракове. Актрисата се готви да мине под венчило за 6-и път това лято, се разбра сензационно.

57-годишната Ирен, която развя и своето, и бельото на Стефан Данаилов покрай панаирите с незаконния син на Ламбо – Владо, от няколко месеца има нова любов. Тя живее под един покрив с 9 години по-млад мъж и планира да го отведе до олтара.

7Поредната тръпка на русокосата мъжемелачка е фотографът и оператор Николай Николов. Той е известен покрай дългогодишната си съвместна работа с Елена Йончева, с която обиколи всички горещи военни точки по света, а последно снимаха бунтовниците в Сирия. Освен колега тъмнокосият Ники е бил и интимен партньор на топ журналистката, обявиха клюкари от БНТ още по времето, когато блондинката бе спътница на премиера Сергей Станишев. Двамата били заедно около 3 години, но в крайна сметка Йончева го заряза, за да се отдаде на архитекта Пламен.

Връзката между Кривошиева и фотографа отдавна не е тайна в най-близкото й обкръжение. Двамата заживели заедно в къщата й в Банкя още на Свети Валентин, когато той дарил актрисата със стилен пръстен и й се врекъл във вярност. Според нейни близки това било предложение за брак, което тя е приела без колебание. Кога точно през лятото ще е сватбата обаче, не е известно. И двамата били категорични, че искат да се оженят, въпреки че имат разводи зад гърба си.

na kafeСамата Кривошиева, вярна на стила си да разгласява публично креватните си истории, реши да се похвали в тв ефира с новото си гадже. Тя домъкна Ники на гости в предаването на Гала „На кафе“ навръх Великден и дори го накара да боядисва яйца с нея, което е доста нетипично за мъж. Операторът обаче въобще не се възпротиви на желанията на Ирен и не спря да възхвалява актрисата. Тя била истинска жена, каквато винаги е мечтал да срещне.

Знае какво иска от живота, знае кои са стойностните неща, а най-важното е, че е успяла да се запази искрена и откровена като дете“, изтъкна младият любим на Ирен, гледайки я с любов. Кривошиева пък е доволна, че покрай любовта си с Николай за първи път мисли, докато обича. Тя призна, че в предишните си връзки – 5 неуспешни брака и още толкова без официален подпис, се е хвърляла лудо – само е обичала и чак накрая е започвала да мисли, докато сега било различно.

Ирен Кривошиева и 9 години по-младият й любим вече имат и общо дете. Те решили заедно да се грижат за 10-годишно цигане, което един ден фотографът завел в дома на актрисата. „Измихме го, изкъпахме го и то започна да идва често“, обяснява Ирен.

Общуването им с детето носело взаимна полза, защото, докато те го учат на хигиена и му помагат с училището, то пък несъзнателно ги учи как да са свободни. Момченцето все по-често преспивало в дома на актрисата вместо при родителите си край Банкя и Ирен и Ники дори обмислят да го осиновят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук