Докато Цвети бере душа в „Пирогов“ Илиана Раева си пече трътката в Гърция

0
2059

ШЕФКАТА НА ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАСТИКА ЗАМИНА НА ЛУКСОЗЕН ПЛАЖ В ГЪРЦИЯ

ИЛИАНА РАЕВА окончателно доказа, че всичките й „грижи“ за гимнастичката Цветелина Стоянова са само опаковани с лъжливи думи. Докато момичето про­дължава да се бори за живота си в „Пи­рогов“, след като опита да се самоубие,  скачайки от блока, където живее, Илиана събира слънчеви лъчи в съседна Гърция.

Без да се по­свени, съ­пругата на Наско Сираков сама се похва­ли през уикен­да във фейсбук с красиви морски пейзажи от южната ни съседка. От пост­овете й в социалната мрежа става ясно, че някогашното „златно момиче“ на Нешка Робева е на почивка в Гърция, тъй като публикува съобще­ния и снимки от град­чето Никитас. Едната снимка е на залез, а другата на изгрев, придружени със съ­ответните пожела­ния: „Красива вечер“ и „Добро утро“.

Поред­ната наг­ла изцепка на г-жа Раева, която уж скърби и милее за възпитаничката си, от­ново породи вълна от не­доволство спрямо самата нея. Тя пък се оправдава­ла пред свои близки, че след европейското по ху­дожествена гимнастика в Израел имала нужда да си почине от стреса, многобройните безсънни нощи и вълненията около съд­бата на Цвети. След като се върна от Обетованата земя, шефката на феде­рацията посети заедно с останалите гимнастички борещата се за живота Стоянова. Явно обаче Илиана стегна куфарите за южната ни съседка, за да си почине не толкова от умората, колкото от собствените си лъжи в които сама се увъртя.13533126_1091660997546324_556377338590401836_n

Както „Всеки ден“ писа, жената на Наско вдигна кръвно и е на успокоител­ни и била много притес­нена за здравето си. Така под предлог, че трябва да се погрижи и за себе си, тя духна далеч от Со­фия и от многобройните неудобни въпроси, свър­зани с Цвети. Въпреки че Раева от самото начало твърди, че гимнастичката сама е напуснала и всички са я увещавали да не го прави, треньор­ката на отбора Ина Ана­ниева опроверга това и хвърли бомбата, че Цвети е размислила бързо и е помолила да се върне, но не е била приета. След това Цвети скача от про­зореца на 6-ия етаж. В сряда момичето претър­пя успешна операция на гръбнака. Прогнозите на лекарите, че тя ще ожи­вее, са умерено оптимис­тични. Раева, която наля­во и надясно тръбеше, че се грижи за нея като май­ка, обаче очевидно не е до леглото на девойката.

Източник: в-к Всеки ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук