ДРАМА – Майката на Маги Вълчанова лъснала чисто гола – Семейството на миската е белязано от трагични истории

0
3628

Животът на Мис Бъл­гария Вселена 2000 Магдалина Вълчанова не е бил никак лек. Семей­ството на миската е беля­зано от трагични истории, които карат Маги да се дистанцира от роднините си. Самата тя в свое ин­тервю признава, че никога не е била близка с майка си, за която се говори, че е имала психични проблеми.

Три години след като се разделя с бащата на Въл­чанова и се премества при майка си, Гинка втрещява съседите си. Тя се съблича чисто гола пред пункт за вторични суровини, който се намира в близост до блока й. Това била пър­вата криза на майката на Маги и от този момент започнали психичните й проблеми.

Още от ранна детска възраст миската не е в перфектни отношения с родителите си. Когато Маги е на 3-4 години, тя и по-малкият й брат Тодор са изпратени в седмична детска градина. Редките срещи с родителите й пра­вят Вълчанова самостоя­телна от малка и тя не била толкова привързана към тях. Маги, която е ро­дом от Пловдив, дори не се посъветвала с родите­лите си, когато решила да се премести в София. В този период тя вече била напълно са­мостоятелна и просто си събрала багажа и дошла в столицата. „От майка си съвети не съм искала. Като се замисля, пример и влияние от майка ми не съм имала”, признава моделката. Тя разказва, че баща й Васил бил по- властният в семейство­то. Според близки до фа­милията той дори често биел жена си.

Точно по времето, ко­гато Вълчанова печели „Мис България Вселе­на”, след семеен скандал той подпалил фишовете в тото пункта, в който Гин­ка работела. Това преля­ло чашата и родителите на миската се раздели­ли, без да имат официа­лен развод.

През 2002 година оба­че настъпва най-големи­ят ужас за Маги Вълчано­ва. Големият й брат Геор­ги пребива до смърт май­ка им и баба им.

Той живеел с възрастните жени и се издържал от пенсиите им. Георги имал психични пробле­ми, за които се смята, че са наследствени. Той се водел на отчет в психодиспансера, често получавал кризи, изпадал в депресии и с дни не говорел с никого. Постъпвал няколко пъти в болница, но го изписва­ли. След като завършил средно образование, Ге­орги изкарал курс за по­лицай и дори бил назна­чен в конвойното звено, но го освободили поради непригодност.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук