Ексклузивно в DAILYPRESS.bg! Турският президент Реджеп Ердоган: Борбата ни с терористичните организации ще продължава както в страната ни, така и извън нея

0
9664

Към настоящия момент срещу терористичните организации се води борба. Това каза на пресконференция в резиденция „Евксиноград“ във Варна президентът на Турция Реджеп Ердоган след лидерската среща Европейски съюз – Турция.

„Към днешна дата води до резултат за неутрализирането на близо 3800 терористи. Хората, които са напуснали своите територии, лека-полека започват да се връщат към своите родни места. Нашата цел с тези операции е да пречистим тези територии от терористите. Имаме информация и за тунелите, които са изградени от тях и болница, която е направена в тези тунели за терористите. Всичко това излиза наяве“, заяви Ердоган. По думите му са установили как складират боеприпасите и оръжията в тези складове.

„Това всъщност са боеприпаси и оръжия, получени от нашите стратегически партньори. В момента прогонваме терористите и там, където бъдат прогонени, стигаме до такава информация. Борбата ни ще продължава както в страната ни, така и извън нея. Докато прочистим тези територии от терористичните организации, тези операции ще продължат. Когато предоставим тези територии на техните жители, тогава борбата с терористичните организации ще приключи“, каза още Реджеп Ердоган.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук