Елена Йончева бременна на рекордна възраст?

0
1903

Елена Йончева ще става майка на рекордна възраст. 52-годишната журналистка е в края на 5-ия месец, съобщава столичен седмичник.„Елена е в 5-ия, скоро влиза в 6-ия месец на бременността. За това са посветени много малко хора, десетина души от най-близкото й обкръжение. Никога не е била по-щастлива, същото важи и за гаджето й Пламен”, разкриха източници от приятелския кръг на Йончева. Тя заслужава най-сетне да има рожба, а също и да й се вдъхне кураж, че се е решила на това на тази възраст, допълват близките й.

Елена се притеснява да не хване зли очи и не мърда от дома си.

С приятеля й Пламен, който е архитект, са заедно от 2010 година. Той е с 12 години по-млад от нея. Двамата се събират след като Елена е зарязана от французина Стефан, а преди това сама е прекратила дългогодишната си връзка със Сергей Станишев.

Изненадващо за всички, Елена Йончева наскоро е забелязана с наедряло коремче, което дори не се опитвала да прикрие. Щастливата вест тя съобщила умишлено по Коледа на семейството си.

Преди време журналистката обмисляла да си осинови дете.

Никоя от популярните дами не е стигала подобен рекорд – бременност на 52 години. Досега най-одумвана беше бившата депутатка Юлиана Дончева, която роди на 49. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук