Елена Йончева бременна на 52. Журналистката става майка на рекордна възраст

0
1062

Тв звездата ражда от архитекта Пламен

„Чувствам се прекрасно и съм много щастлива”, казва Елена Йончева.

Най-накрая благата вест дойде и за Елена Йончева. След толкова спекулации, че е бременна от дългогодишния си приятел Сергей Станишев, а в последствие и от настоящия си партньор Пламен, които за съжаление се оказваха неверни, журналистката наистина ще става майка. При това на рекордните 52 години.

Поплярната журналистка в момента се крие от всички, тъй като е в доста напреднала бременност. Тя се притеснява да не хване зли очи и не мърда от дома си.

„Елена е бременна. За това са посветени много малко хора, десетина души от най-близкото й обкръже­ние. Никога не е била по-щастлива, същото важи и за гаджето й Пламен”, разкриват източници от приятелския кръг на Йончева. Тя заслужава най-сетне да има рожба, а също и да й се вдъхне кураж, че се е решила на това на тази възраст, допълват близките й.

В годините неколкократ­но се твърдеше, че жур­налистката скоро ще дари тогавашния премиер Сер­гей Станишев с наследник, макар да се опит­ваше да го отлага заради кариерата си. Дали е било така и се е стигнало до лош развой на нещата, не става ясно. Факт е обаче, че Йончева никога не е очаквала да се омъжи за Сергей, а и освен това именно тя го зарязва в края на мандата на Тройната коалиция. Впоследствие признава, че доста преди да сдаде поста, те вече не са били интимни. Съобра­зила се обаче с молбата му да не разгласяват този факт, докато е на власт.

Малко по-късно Елена се влюбва във французи­на Стефан, оператор по професия. С десетилетие по-млад от изгората си обаче, той не успява да превърне връзката им в дълготрайно съжителство. Йончева е много влюбена във франсето, дори е гото­ва да напусне България и да го последва да живее в Париж, където той има апартамент. Премества се във Франция, но скоро се оказва, че не са един за друг. Точно в деня на първата им годишнина Стефан я сюрпризира с новината, че е решил да се събере с предишната си приятелка – екзотична бразилка, която работи като фотограф в популярно списание.

Елена е съкрушена и се връща с разбити илюзии в София.

След него през 2010 г. блондинката среща насто­ящия си мъж – архитекта Пламен, който пък е по-малък от журналистката с цели 12 години. Именно той е човекът, който в крайна сметка успява да укроти опърничавата й натура, а сега вече и да я пре­върне в майка. Тя дори го запозна­ва с бившия си Сергей, който пък по това време започва връзка с пиарката Моника Йосифова, която се омъжи за него и го дари с две деца. Погледите на обкръжението на двете двойки се бяха втренчили в Йончева в очакване и тя да поеме по пътя на родителството.Това обаче така и не се случ­ваше и съвсем естествено близките й се примириха, че явно на нея съдбата не й го е отредила. Журналистката дори мислела да си осинови дете преди 2 години, но в крайна сметка се отказала.

Абсолютно изненадващо за всички Елена Йончева наскоро е била забелязана с наедряло корем­че, което дори не се e опитала да прикрие например от суеве­рие. Щастливата вест тя я е съобщила съвсем умишлено именно по Коледа на семейството си. Все пак помолила за дискретност, тъй като не искала да дава обяснения.

Любимият на Елена Пламен тази година става на 40 години, a Йончева – на 52. Двамата са заедно вече повече от 6 години. Тодоров е съсобственик на архитектурното „Зум студио”.

В началото на връзката си журналистката казва: „В момента жената Елена се чувства щастлива и в личния, и в професионалния си живот. Не можеш да си добър в една област, ако си нещастен в друга.”

Запознават се, докато той проектирал СПА център за нейната къща. Още тогава журналистката разбира, че това е мъжът за нея, защото, както сама го е хвалила, има чувство за хумор и не се взима твърде на сериозно. Най-вероятно и сега архитектът не прие­ма особено сериозно нито разликата им в годините, нито факта, че първо май­чинство на 52 не е шега работа.

От популярните лично­сти досега никой не е стигнал  този рекорд – най-одумвана беше бившата  царска де­путатка Юлиана Дон­чева, която миналата година роди на 49. За тези хубави неща обаче в край­на сметка възраст няма.

Йончева никога не е обичала да разказва подробности от личния си живот – нито от периода, когато бяха заедно със Сергей Станишев, нито след това. „Искам да показвам новините, не аз да съм клюката в тях”, казва тя.

Йончева е сред най-известните и добри тв репортери у нас. Тя е снимала голяма част от горещите точки в света и познава проблемите, породили съвременните международни конфликти. Именно заради експертизата ѝ медиите често я канят да коментира събитията по света.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук