Жоро Шопа бяга в Лондон с любовница! Брендо го хванал да краде пари

0
2790

Гангстерът разлюбен от боса си и жена си заради комарджийска афера

Георги Семерджиев – Жоро Шопа, доскорошна дясна ръка на кокаи­новия крал Евелин Банев – Брен­до, е тотално разлюбен от влиятелния си господар, научава „Уикенд” от свои източници в столичния ъндърграунд. Според клюката, която се разпрос­транява от уста на уста в престъпния свят, Шопа е уличен в отклоняване на солидни суми от Брендо и има срок от 6 месеца да възстанови липсите.joro-shopa-s-nova-vip-liubovnica-podaril-kon-za-80-bona-na-izvestnata-miska-vijte-koia-e-1

Разлъката между Жоро Шопа и Евелин Банев е заради комарджийските страсти на Семерджи­ев, които са довели до сериозен конфликт между Банев и негови дългогодишни партньори. Мълви се, че конкретната причина за скандала между Брендо и Шопа е свързана с италианци от Неапол, които преди около 2 месеца били завлечени с огромна сума от дясната ръка на Евелин Банев.

„Става въпрос за сума от над 1 милион лева, с която Семерджиев е платил част от дълговете си на барбут към сина на алкохолен бос. Въпреки това конфликтът между алкохолния наследник и Жоро Шопа си остава, онзи даже е поискал да намери нов кръстник на детето си, което миналата година бе въведено в Христова вяра именно от Семер­джиев”, описва пикант­ната ситуация крупие в нелегалното казино на столичен хотел.

Според друг актуален слух, който върви в столичния ъндърграунд, през последните години Жоро Шопа е натрупал дългове от над 5 милиона лева към Евелин Банев – Брендо, който нямал никакво намерение да опрощава парите на съу­ченика си от Тополовград, а напротив – искал си ги, и то с годишна лихва в размер на 5%. А май не е много добре да си длъжник на Брендо…

Малка утеха в неспо­койните дни и нощи на Шопа му носи новата любовна връзка с мод­ната шефка Албена Александрова, вносител на „Йоши Амамото”, „Пол Зилери”, „Нийл Барет” и други дизайнерски марки за родния елит. Двамата са интимни от тази есен, но според клюката неот­давна са заживели под един покрив, след като съпругата на Семерджи­ев – Ирина, научила за авантюрата им и принудила мъжа си да напусне дома им. „По принцип на Ирина не й пука от изневерите на мъжа й, но случаят с Албена е по-различен, тъй като те двете бяха близки приятелки. Освен това съпругата на Семерджи­ев се дразни от комар­джийските му страсти и перманентни загуби”, коментират столични клюкари.

Според все по-за­силения слух, който циркулира, Семерджиев е решил да се премести да живее временно в Лондон с новата си изгора Албена, докато попреминат страстите около комарджийските му дългове. В английска­та столица Жоро Шопа разполага с апартамент, който се води на името на племенника му, както и с търговско помещение, което се отдава под наем на араби.

„Семерджиев разпра­вя, че се мести да живее в Англия, но това едва ли е така – по-скоро ще завърти някоя далавера там, или пък ще се по-1 крие за известно време, а след няколко месеца ще се върне в България” пророкуват приятелите на влиятелния гангстер.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук