Извънредно! Достъпът до НДК и района ще е ограничен от утре до събота (СНИМКИ)

0
18724

Достъпът до централната сграда на НДК, районът непосредствено около нея, литературен клуб „Перото“ и Билетния център на НДК ще бъде ограничен от утре до събота включително, съобщиха от пресцентъра на двореца. Това се налага от мерки за сигурност на събития покрай българското председателство на съвета на ЕС.

От утре до събота включително в кино „Люмиер Лидъл“ ще работят целодневно две билетни каси, така че всички зрители на културните прояви в НДК да могат безпроблемно да си набавят билети.

Както и при останалите събития от председателството се въвеждат също ограничения в паркирането и движението на автомобили непосредствено до НДК. От 20 часа на 14 февруари до приключване на мероприятието на 17 февруари се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите, превозващи участниците в мероприятията, на ул. „Доспат“ между бул. „Витоша“ и ул. „Баба Неделя“, на ул. „Баба Неделя“ и на ул. „Д-р Христо Стамболски“ (виж картата).

От 7 часа сутринта до приключване на мероприятията в четвъртък, петък и събота се забранява влизането на пътни превозни средства по същите улици. В същия часов диапазон няма да може да се ползва и Мостът на влюбените между хотел „Хилтън“ и НДК. От Центъра за градска мобилност предупреждават, че ще осигурят специализиран автомобил за принудително преместване на паркирани в нарушение автомобили.

Резултат с изображение за Европредседателството

Резултат с изображение за Европредседателството НДК

Свързано изображение

Свързано изображение

Резултат с изображение за Европредседателството НДК

Резултат с изображение за Европредседателството НДК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук