ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Повдигат обвинение на 16-годишния, нападнал с лопата учителката си

0
24010
Снимка: Петър ХРИСТОВ, ФОТОРЕПОРТЕР НА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ dailypress-bg.com.

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

В резултат на този удар жената е с със счупена носна кост, сътресение на мозъка, което довело и до припадък

Районна прокуратура-Смолян привлече като обвиняем по бързо производство 16-годишния М.Б., за това, че на 21 септември 2017 г., в гр. Смолян,  в Център за настаняване от семеен тип на деца и младежи с увреждания – гр.Смолян, причинил средна телесна повреда на възпитател, като макар и непълнолетен е разбирал свойството и значението на деянието, и е могъл да ръководи постъпките си и деянието е извършено по хулигански подбуди.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

ФОТО БОМБА НА dailypress-bg.com! Това е 16-годишния младеж който нападна служителка на Център за настаняване от семеен тип на деца с увреждания (СНИМКИ ТУК)

Прокуратурата за момента е установила, че момчето е нанесло удари с крак и ръка в тялото на възпитателката, като освен това я ударил и с лопата по лицето. В резултат на този удар жената е с със счупена носна кост, сътресение на мозъка, което довело и до припадък.

От прокуратурата заяви, че ще внесат искане в съда за настаняване на обвиняемия в Специализирано медицинско заведение, където да му се извърши експертиза за това дали е могъл да разбира какво точно прави и дали може да отговаря за постъпките си. Вещи лица и медици ще установят дали момчето има психично заболяване, предвид данни за негова наследствена обремененост.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ „ДЕЙЛИ ПРЕС“!
нападната учителка, Смолян

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук