Извънредно! Медия уволни държавен чиновник, замесен с проститутки (ДОКУМЕНТ)

0
1993

Хюсейн Терзиев е дългогодишен служител в Разплащателна агенция – ДФ „Земеделие“ – Благоевград, като в момента е старши експерт в Регионален технически инспекторат и контролира най-големите бенефициенти на фонда е отстранен от длъжност, информираха ни от нациолантото ръководство на иниституцията. Ето какво ни пише в официално писмо Живко Живков – изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“ :

УВАЖАЕМИ ЖУРНАЛИСТИ,

Живко Живков – изпълнителен директор на ДФ Земеделие!

Издавания от Вас вестник „Топ Преса“ – Благоевград излезе на 31 август 2018 г. с публикация на първа страница със заглавие „Държавен служител във Фонд „Земеделие’1 в Благоевград замесен в оргия с проститутки в Libido Bar!“. По лично мое разпореждане още в 9.15 ч. днес, 03.09.2018 г., започна проверка по случая. Образувано е дисциплинарно производство срещу Хюсейн Терзиев, старши експерт в РТИ в ДФ „Земеделие“ Благоевград. Терзиев е отстранен от работа до приключване на проверката.

Ръководството на ДФ „Земеделие“ има нулева толерантност към служители, които подронват името на институцията чрез нарушения на Етичния кодекс, на Закона за държавния служител, както и към опити за имами и некоректност от всякакъв характер. ДФ „Земеделие“ има статут на Разплащателна агенция в Република България, която администрира най-голямото по обем финансиране у нас от Европейския съюз. В тази връзка от служителите се изисква да бъдат коректни и да служат за пример не само при изпълнение на служебните си задължения, но и в личния си живот. За целта са разписани строги правила, с които служителите на ДФ „Земеделие“ биват запознати още при постъпване на работа и които стриктно следва да спазват.

С настоящото писмо изказвам благодарност както на целия екип на вестник „Топ Преса“ – Благоевград, така и на автора на статията Тодор Тодоров за изнесената информация за действията на Хюсейн Терзиев. След приключване на дисциплинарното производство ще Ви запознаем с решението по случая.

Вие доказвате, че в България все още има медии, които имат статут на четвърта власт и тяхната работа е да покажат истината.

С уважение:  Живко Живков – изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“ ! “

За сведение на всички колеги журналисти и медии, тук можете да изтеглите оригинала на писмото и да го цитирате официаелно ! 

03.09.pismo_Top_Presa – 1111111

КОМЕНТАР НА РЕДАКЦИЯТА: 

За пореден път ще напишем стантартното начало на коментара- има смисъл! Топ Преса е безкомпромисна и няма да се свени никога ,щом стане въпрос за непристойно поведение и подобна арогантност на държавен чиновник или служител. Практиката в такива случаи, както правят повечето местни журналисти е да се свържат с въпросното лице на такива снимки, уж да му искат становището но се оставят на негово разположение, човекът да намери начин снимките да не бъдат ПУБЛИКУВАНИ. При Топ Преса се видя че такава практика не съществува. Ако разпологате с доказателства за корупция, подобно поведение и наглост от страна на хора облечени във власт свържете се веднага с нас – виждате има смисъл! БЛАГОДАРИМ ЗА ПРИЗНАНИЕТО НА НАЦИОНАЛНОТО РЪКОВОДСТВО НА ДФ ЗАМЕДЕЛИЕ И БЛАГОДАРИМ ЧЕ ЧЕТАТ ТОП ПРЕСА!

ПОЗИЦИЯНА НА ОБЛАСТНОТО РЪКОВОДСТВО НА ПАРТИЯ ДПС ПО ТЕМАТА ОСНОСНО СЛУЧАЯ С ХЮСЕИН ТЕРЗИЕВ:

„Уважаеми журналисти, не знаем от къде Ви е попаднала информацията че въпросният служител на ДФ „Земеделие“ – Благоевград е „човек на ДПС“. Това категорично не отговоря на истината. Въпросното лице никога не е бил член на парията ДПС, нито свързан с нас по какъвто  да е начин. Партията се разграничава от това лице, още повече че срещу него е тръгнало дисциплинарно производство.  Молив да уточните тези факти и очакваме извинение за неправомерната намеса на името ни.“ Даде становище по въпроса областният лидер на партия ДПС„, Ведат Хюсеин специално за Топ Преса. От своя страна признаваче че има основание за извинение и го поднасяме. В крайна сметка важното е че изчистихме  системата от един похотлив содомистичен чиновник. Това е най – важното!

18+ / Държавен служител в Фонд Земеделие в Благоевград замесен в оргия с проститутки в LIBIDO BAR

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук