Лили лапа 130 бона за два часа

0
1664

Примата на родната ес­трада Лили Иванова в послед­но време е зажа­дняла за още по­вече изяви и пари. Поредния си концерт певицата ще изнесе в средата на юни в емблематично заведение на Панчаревското езеро. За 2 часа пеене Иванова ще прибе­ре цели 130 бона от би­летите. Средната цена на пропуските е 88 лева, а капацитетът на ресторан­та, в който част от родния елит чества празниците си, е 1500 души.

Простата сметка показва, че за изявата си Лили ще прибере над 130 бона. Тя ще се изяви със своя бенд, както и с вокалистки, с които ще трябва да раздели получената сума. Запознати със схемата обаче издават, че няма да им плати повече от 30 бона и така чисти за нея ще оста­нат 100 000 лв. Любопитен е фактът, че примата е нае­ла беквокалистки, които да й припяват. Доскоро тя дър­жеше сама да извива глас, което означава, че вече из­питва затруднения с дъл­гите изяви и има нужда от вокална подкрепа.Лили

Участието й във въ­просното заведение крие известни рискове за здра­вето й. Сцената ще бъде плава­ща, тъй като ще е разположена на плитко в самото езеро и няма да стои статично. Това може да създаде известни проблеми на 77-годишната певица заради непрекъснатото клатене. Плаващата сцена поставя под въпрос и ха­рактерните й сценични движения като подскачането на един крак. Изявата на Ивано­ва в заведението, в което минала­та година при­ятелят на Таки Радо Слънце­то отпразнува бала на щерка си, показва, че примата вече ни­как не подбира къде ще пее. Допреди няколко месе­ца Лили внимателно избираше и проучваше местата, където да из­вива меден глас. Миналият месец обаче, навръх рождения си ден, Иванова пя в най-оборотната чалга дискотека в Пловдив, откъдето прибра пак 100 бона. Примата е смятана за най-заможната родна изпълнителка и е изненадващо че в последно време ламти по особен начин за пари.

Доказателство за сериознотс набъбване на банковата й сметка е скорошната смяна на амплоато. На 77 години Лили се изяви като фотомодел на луксозен магазин за дрехи. Инициативата за сесията дошла от бранда, а самата Иванова веднага приела офертата. Певицата, която далеч не е в първа младост, позира във високи кожени боти с връзки, къса бляскава рокля и кожено яке с разчупена кройка. Примата била изключително доволна от кадрите, за които освен че взела отново колосална сума, изглежда и като 20-годишно момиче.

Коментарите на феновете й, че засенчва родните моделки и млади девойки, пък още повече четкат самочувствието й и нищо чудно Лили скоро да започне да преплита крака на модния подиум.

Източник: в-к Галерия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук