Мариан Вълев се напивал със Слави

0
1441

Мариан Вълев и Слави Три¬фонов на пръв поглед ня¬мат допирни точки, освен че са сред най-апетитните ергени у нас. Малко известно е, че навремето двамата са били повече от до¬бри приятели и са прекарвали поч¬ти всяка свободна минута в обща компания. Куката и Слави се запознали благодарение на Чочо Попйорданов, който имал топли отношения и с двамата.

КУКАТА И ТВ ВОДЕЩИЯТ БИЛИ ПЪРВИ ПРИЯТЕЛИ, СТАЧКУВАЛИ ЗАЕДНО
Покойният актьор и Вълев следвали заедно във ВИТИЗ и правят забеле¬жителни роли във филма „Граница“, който още пове¬че ги сближава. Мариан и Трифонов пък се надушили най-вече покрай политиче¬ските си идеи. Тогава два¬мата застанали начело на шумни протести, вярвайки в своите идеали. Често се събирали, за да дискути¬рат най-различни теми, и изпивали галони с твърд алкохол, които придавали допълнителна страст на позициите им. Сега два¬мата почти не се срещали, а камо ли на маса. Когато се видели, си припомня¬ли миналото и прекарва- Щ ли времето си в спомени.
Смъртта на Чочо спомогнала отношенията им да охладнеят. Мариан обаче все още говори с ува¬жение за Слави. В едно от малкото си интервю¬та звездата на „Под при¬критие“ казва: „Слави си беше такъв, какъвто е сега хамав! Хамав като петел! Подскачаше, със силно
изострено чувство за спра¬ведливост и беше много ди¬ректен, което на мен поня¬кога не ми харесва.
Но си беше пич!
Днес тв водещият про¬дължава да е изключител¬но деен в обществените си дела, докато Вълев от¬давна не се вълнувал от нищо друго освен от ро¬лите си в киното и театъ¬ра. Актьорската професия обаче не била първото и най-голямо желание на Мариан, когато той изби¬рал бъдещата си профе¬сия. Майка му е бивша учителка по литература, а от нея Куката наследил афинитета си към словото. Навремето той кандидат¬ствал в Софийския уни¬верситет всички специал¬ности, които са обвърза¬ни с български и история. Приели го журналистика, археология, история, но в последния момент се за¬силил към ВИТИЗ, съв¬сем на шега. Тогава не подозирал, че днес ще е сред най-големите звезди в бранша. Но дори огромната слава не го задоволявала
Мариан признава, че все още твори върху белия лист и мечтае да издаде своя собствена книга. Ос¬вен това активно участва¬ше и в списването на сце¬нария на 5-те сезона на „Под прикритие“, където е сред централните и най- обичани персонажи.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук