СКАНДАЛНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! НАГЛОСТТА Й Е БЕЗГРАНИЧНА! Зам.-министърът Росица Димитрова, която похарчи 8 бона от джоба на данъкоплатците за самолетен билет, обяви, че НЕ СЪЖАЛЯВА

Най-важното за вас, драга ни министърко, не трябва да са скъпите и нищо неносещи за България екскурзийки, а данъкоплатците - онези клети граждани, които с гласа си и с труда си ви качиха в бизнес класата на самолета и ви изпратиха до безброй екзотични дестинации. 

0
103125

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ

Скандалната социална зам.-министърска Росица Димитрова се оправда по нелеп начин за похарчените хиляди левове за самолетни билети. Димитрова не само, че няма доблестта да погледне гражданите, в това число и майки на деца с увреждания, които всеки ден протестират, а дори определя постъпката си като вероятна грешка. Категорично и без грам срам тя отбелязва, че не съжалява, че е присъствала на въпросния престижен форум. Бедните данъкоплатци у нас, нямащи пари за лекарства и храна, кучета ги яли.

„Най-вероятно е грешка, че съм се съгласила да тръгна, след като съм видяла цената. Но не съжалявам, че съм отишла, защото това е най-големият форум, на който България имаше възможността да се представи, форум на който получи похвали от всички страни“.

Информационна агенция „Дейли Прес“ припомня, че социалното ведомство е платило над 16 хил. лв. за самолетни билети само за една командировка. Димитрова е пътувала в бизнес класа с билет за 8306 лв., държавния експерт от отдел „Интеграция на хората с увреждания“ Надежда Харизанова е била в икономичната класа срещу 2016 лева.

„Не мога да отговарям за билета, защото не смятам, че това е най-важното в момента, най-важното е, че изпълняваме правителствената програма с пълна сила. Важното е, че сме имали участие в този най-голям форум. Това, което като реформа в момента сме стартирали, е наистина ефективно и ефикасно – да насочваме държавния ресурс към по-конкретни и видими резултати за хората, които подкрепяме”, каза още тя.

Най-важното за вас, драга ни министърко, не трябва да са скъпите и нищо неносещи за България екскурзийки, а данъкоплатците – онези клети граждани, които с гласа си и с труда си ви качиха в бизнес класата на самолета и ви изпратиха до безброй екзотични дестинации. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук