Нови разкрития! Задържаният за убийството на майка си и баща си полицай Венцислав се писал „Астронавт“

0
1698

Астронавт. Това е написал в графата „Месторабота” в профила си във Фейсбук 45-годишният пловдивски полицай Венцислав Караджов, съобщава „Марица“.

Публикациите му там показват, че той не е бил особено изкушен от комуникацията в социалната мрежа. За себе си, освен „космическата” професия, е посочил единствено факта, че е от Пловдив, България. Има и само един приятел – дама от София.

През зимата в началото на 2015-а за последно е публикувал внушителен горски пейзаж, а преди това две снимки за профила си. На едната си е направил селфи с колеги, вероятно в служебна зала на полицията. На другата е сниман в дълбок сняг с голямо куче.

Под снимката друг пловдивчанин закачливо го пита кой е този до красивата овчарка, а Венци отговаря кратко и стегнато: „Един мангал”. А на въпроса защо не е черен, връща отговор: ”Защото е калайджия”.

Има и две харесани статии от интернет от 2011 г. Едната е от изказване на Бойко Борисов по време на кампанията преди президентските избори, а другата нищи сложните семейни отношения между тв водещия Иван Христов и тогавашната му половинка Вихра.

Припомняме, че униформеният в момента е в ареста, след като в неделя родителите му бяха открити убити, като в телата им бил изпразнен цял пълнител от пистолет „Макаров“. /ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук