Празнуваме 8-и март на промоция

0
922

Десетачка за скромна вечеря с програма, поне 45 лева за нощ в полите на Витоша.

На 8 март цветарите правят най-силния оборот през годината.

Тънките оферти за осми март със солидни отстъпки са най-търсени след четирите почивни дни покрай националния празник. Оказва се, че в сайтовете за групово пазаруване има голям интерес към предложенията, които включват и музикална програма. Само десетачка излиза скромна вечеря от салата и основно, поляти с водичка или безалкохолно, но в офертата има и фолклорна програма, която явно привлича много клиенти, ако се съди по броя на закупените ваучери. 17 лева пък излиза тържество в полите на Витоша, ако искате празникът да бъде удължен до следващия ден, цената скача на 45 лева. Заведения със засукана кухня също предлагат тържествена обстановка за влюбените, като там цените на промоция са около 60-70 лева на човек. Те все пак са заложили в цената и десерт, без който подобна вечеря изглежда твърде суха.

Ако празникът премине край семейната трапеза, може да бъде подсладен с торта. На промоция тази сладост излиза 13 лева, обаче за доставката трябва да се бръкнете допълнително.

Любителите на театъра могат да се насладят на изкуството на Мелпомена на по-ниски цени. Четири предложения за постановки в столицата се предлагат на промоция, като цените започват от 6 лева и приключват на 11 лева. Най-скъпо излиза за феновете на операта, които трябва да платят по 18 лева, за да гледат запис на „Травиата”, изпълнена от Кралската опера в Лондон.

Въпреки опитите женският празник да премине в историята, той си има много почитатели, а денят е сред най-любимите на цветарите, защото на тази дата правят най-високия оборот в годината.

Цената на красив букет, поръчан в цветарски магазин тръгва от 30 лева, за най-влюбените в своите половинки има и кошница със 101 червени рози, чиято стойност е почти 400 лева.

Подаръчен комплект с цвете, бонбони, вино и лично послание върху пергамент също ще свърши работа на най-заетите кавалери. Цената на тази екстра е 39 лева на промоция, включена е и доставката. Ако не искате да разчитате на случайния избор на китка, изберете си предложение от цветарски магазин. В този случай за пакетът „Изненада”, който включва букет от 13 рози, бутилка вино и кутия бонбони трябва да подготвите 109 лева./Монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук