Разбиха наркооранжерия край София (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

0
7540
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Разбиха наркооранжерия в околностите на София, съобщават от пресцентъра на МВР.

Двама мъже са задържани за разпространение и за производство на наркотици след операция на сектор „Наркотици“ в Главната дирекция „Национална полиция“, съвместно с разследващи полицаи от Столичната дирекция на вътрешните работи и Областната дирекция на МВР – София.

Тя е проведена на 28 и 29 юни на територията на столицата и София-област.

Първоначално е установен и задържан на един от изходите на столицата 42-годишният А. С. от София в момент на сделка с наркотични вещества. При проверка под капака на колата, с която се придвижвал, са открити марихуана и амфетамини. Установено е, че А. С. шофира с отнето свидетелство за управление на моторно превозно средство, а след направен тест е констатирано, че е бил зад волана след употреба на наркотични вещества.

По-късно е направена проверка на адрес, ползван от 42-годишния мъж в община Ихтиман, където са открити и иззети две електронни везни, пликчета, съдържащи тревиста маса и вещества на бучки и на прах.

При последвалите действия е проверен адрес в село, в околностите на София. Там е открита наркооранжерия с 253 саксии марихуана. На място е задържан 30-годишният Е. И., който е отглеждал растенията.

Образувани са две досъдебни производства. Едното е за разпространение на наркотици, а другото – за отглеждане с цел разпространение.

Работата продължава под надзора на Софийската градска прокуратура. А. С. и Е. И. са задържани за срок до 72 часа с прокурорско постановление.Изображение 365692Изображение 365694

Изображение 365693

Изображение 365695

Изображение 365696

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук