РАЗКРИТИЕ В ДЕЙЛИ ПРЕС! КАК МАРИЯ ИЛИЕВА ИЗСМУКА ПОЛОВИН МИЛИОН ОТ ИЗВЕСТЕН БИЗНЕСМЕН

0
1702

Поне половини милион лева е струвало удоволствието на медийния бос Красен Кралев за известно време да има до себе си Мария Илиева.  Половин година след края на връзката им смуглата поп певица продължава да разполага със завидно наследство от бившия политик от „Новото време“.

Пръстенът наистина е годежен, но не е от Мартин, а от бившия приятел на Илиева – Красен Кралев. Варненецът, който преди време бе избран за заместник на Великия майстор на Великата ложа на масоните Валери Митков, решил да я направи своя законна съпруга.

Разбрал я, че е сребролюбка и че след себе си обича единствено парите, но преглъщал тези нейни недостатъци от любов. Масонът не жалил средства при избора на бижу, с което да предложи брак на благоверната си. Пръстенът бил закупен от чужбина и според ценители, чували от устата на Мария неговите спецификации като карати на златото и на диаманта, произход и тегло, струвал поне 30 хил. евро.

За решението си да предложи брак на алчната Мария обаче Кралев със сигурност съжалява и до ден-днешен. Тъй като, въпреки прещедрия подарък, бизнесменът така и не получил отговор на въпроса си „Ще се омъжиш ли за мен?“.

Наглостта на Мария стигнала до там, че си взела поднесеното й бижу, сложила си го на ръката, но забравила хем да благодари на мъжа срещу себе си, хем да му отвърне на питанката. „Че какво толкова? Не съм длъжна“, хвалела се дори с постъпката си възгордялата се изпълнителка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук