СЕНЗАЦИОННИ РАЗКРИТИЯ! Гущеров посягал на Мара Отварачката

0
1373

Фолк певицата Мара Отварачката иска цели 2 милиона лева от развода с втория си съпруг Християн Гущеров, разкриха дружките ѝ, цитирани от „Телеграф“. Миньончето на чалгата било решено да отстоява сумата до край и не искало нито стотинка по-малко.

Звездата дори заплашвала мастития си съпруг, че ще издаде такива лични тайни, за които тази цена е щяла да е в пъти повече от тази, която певицата искала за раздялата си с него.

Пайнерката се развежда със сина на ексдепутата от БСП, след като от няколко месеца живее под един покрив с него в тузарския му палат в столичния квартал „Бояна“. Адвокатите на известната двойка вече подготвят документите за съдебната битка.

Любовта между попфолк дивата и милионерския наследник заскърцала още миналата година, когато станало ясно, че двамата няма да си имат свой наследник. Именно тогава Християн Гущеров се превърнал в тиранин, който не пускал половинката си по участия и след като тя въпреки всичко пеела по кръчмите, превръщал след това живота ѝ в ад.

Той не спрял да пуска копои по петите ѝ и след всяка среща с неин фен, композитор или режисьор на клиповете ѝ, първо ги проверявал, чак след това разрешавал да се срещат със съпругата му. Този непрекъснат контрол напълно изтощил фолкаджийката и скандалите станали обикновено явление в дома им. Мара признала пред приятелките си, че много скоро след скандалите Християн Гущеров си позволявал да ѝ вдига ръка. Това негово поведение още повече съсипало чувствата, които все още били останали между двамата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук