СЕНЗАЦИОННО! АНТОНИЯ ПЕТРОВА ПРИЗНА ПРЕД ПРИЯТЕЛКИ : СПАХ С ПРЕЗИДЕНТА! БЕШЕ РАЗКОШНО! БЯХМЕ НА СЕЙШЕЛИТЕ И КУПОНЪТ БЕШЕ ЛУД! МИС КРОКОДИЛ ВЛИЗА В ПОЛИТИКАТА?! “ДАВАМ СЕ САМО НА АБВ!”

0
3826

Мис България Антония Петрова загърби любовта и светската суета, за да се посвети на АБВ. Неотдавна гордостта на Перник стана част от президентското движение АБВ на Георги Първанов. Новината доведе до нова вълна от разкрития, които ще шокират населението. Източници на ДЕЙЛИ ПРЕС ни довериха, че миската напоследък често разказвала на свои приятелки за новите си сексуални похождения. След кратко отсъствие от страната тя споделила: “Спах с президента! Бяхме на Сейшелите, където бе разкошно, а купонът беше луд! И двамата много се отпуснахме!” призна Петрова пред своя довереница.

PetrovaТя разкрила, че мечтата й е да се занимава с политика. “Страшно бих искала да стана лице на АБВ за президентската кампания, макар че ми допада и дипломатичният характер на Кунева. Много ми харесва предизборната й платформата ”, казва Петрова, която наскоро бе отвлечена от бившия си приятел Александър Бередин. Тя твърди, че вече не живее с него. Не страдала от липса на мъжко внимание. “Ухажват ме отвсякъде – и професионално и лично”, не спира с хвалбите тя, а според слуховете самоувереността й идвала от близостта й с президента

От АБВ още не са излезли с официално становище по повод мераците на Антония Петрова да влезе в политиката, но според запознати червените настръхнали само при мисълта Мис Крокодил да бъде лицето на партията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук