Скандал! Малкият Крис от Х Фактор превърнат в травестит

0
3937

Облякоха 15-годишния певец в дамски дрехи и го гримираха като жена

Виден член на родното гей общество буквално се оля и превърна в травестит 15-годишния Кристиян от Х Фактор. Талантливото момче доверчиво застана пред обективите на фотографи на един от модните сайтове в страната. И за малко да го направят подобие на травестита Елза Парини.

За партньорка на Крие бе поканена класираната на трето място в музи­калния формат Дарина Йотова, която също като него още не е пълнолет­на. Родителите им обаче сигурно са били в потрес, като са видели в какво са превърнали децата им професионалните стилисти, гримьори и фотографи.8e5aebbef44581f3ddcac36650e8adfd

От снимките лъха толкова много на секс, че повече няма накъде. А най-скандалното е, че на една от тях малолетният Крие е облечен в същото дамско палто, в което са спретнали и приятелката му Дарина. Вярно, че е на „Армани”, но все пак си е дреха, която би носила единствено жена. Или в най-добрия случай гей, който държи да покаже

сексуалните си предпочитания.   Единственото, което отличава двата тоалета, е цветът им и това, че Дара е с по-къси ръкави от Крис.

На всичкото отгоре са им сложили еднакви шапки, а по лицето на 15-годишното момче ясно личат тоновете грим. И това не е случайно, за­щото майсторът гримьор е един от най-известните в страната, което значи, че предварително е измислено нещата да изглеждат точно по този начин. Името на въпрос­ния гримьор, който е и стилист, е Слав и в мод­ните среди е публична тайна, че си пада по мъже. Това – добре. Но защо е било нужно да прехвърля сексуалните си наклонности и върху малолетния изпълнител, едва ли някой може да обясни. Не е ли цинично едно 15-годишно момче, което навярно още не е уверено в сексуалността си, да бъде тласкано в подобна посока?

С въпросните тоалети двамата малолетни изпълнители изглеждат досущ като щастливо влюбена двойка лесбий­ки. Идеята на фотосесията била да покаже какви са „идолите на новото поколение”. Ако такива са идолите, жалко за по­колението, биха възкли­кнали консервативните. Можеше обаче и по-зле да бъде, ако снимките не бяха черно-бели. Ако се виждаха цветовете на грима, само една руса перука щеше да му трябва на Крис и после можеше да го пратят да заработва на софийския площад „Македония”.

Източник: в-к Уикенд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук