Скандал: Травестит се изгаври с Поли Генова

0
1758

Известният сред гей общността у нас травестит Дженифър Бенедикшън се изгаври с морална-та победителка на „Евровизия“ Поли Генова. Ексцентричният хомосексуалист забавлявал посетителите на специализиран столичен клуб с имитации на песента на Поли, с която тя ни представи на престижния конкурс.
За целта Константин, както е истинското му име, си направил идентична перука с прическата на Генова. За да постигне напълно същия имидж, поръчал на шивачи да му скроят и из¬пълнят дубликат на тоалета, с който Поли изгря на сцената на „Евровизия“. Единственото гласовите данни на певица¬та травеститът не можел да пресъздаде с такъв успех, но според посетители на заведението в хореографията и сценичното присъствие много го бивало. Константин толкова си повярвал, че дал заявка да представи имитацията си на Поли и пред по-широка аудитория. Предрешен като нея, той щял да се появи на традиционния гей парад в столицата, който се провежда през юни.
Травеститът е известен и с други свои превъплъщения. Преди време успешно иронизираше тиинзвездата Гери-Никол, както и победителката от минало издание на „Евровизия“ – Кончита Вурст, станала известна с мъжко-женската си визия.
В ежедневието Константин всъщност е сред най-добрите коафьори у нас и се грижи за изрядните прически на редица български звезди, сред които Ирина флорин и Есил Дюран. Последната дори го засне в свой клип, предрешен толкова ефектно като жена, че почитателите й от мъжки пол и до ден днешен смятат Константин за апетитна танцьорка, а не за представител на силния пол.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук