Сузанита си го търси! Вижте какво й прави това момче в спалнята (СНИМКА) 18+

0
3802

Със сигурност новоизгрялата звезда Сузанита няма да се спре пред нищо в стремежа си да задържи позициите си на родната музикална сцена, пише Хотарена. Старлетката взриви социалните мрежи и раздели общественото мнение на две още с появата на първия си клип „Луцифер и Буда“.

  Дъщерята на чалга иконата Орхан Мурад търси скандал във всичко. Въпреки, че е само на 14 години за бурното й „детство“ се носят легенди. Последната изцепка на непълнолетната Сузи е снимка, която тя публикува в общ профил с приятеля си в социалните мрежи, видя HotArena.  На нея певицата се е излегнала в леглото завита с одеяло и снима с телефона си срещу огледалото. До нея гол до кръста позира гаджето й Ерик Трифонов, който подобно на Сузи обича да се съблича гол. Снимката мигом събра множество коментари от рода на:

 „Най сте“, „Ама те гдж ли са?“,„Тутуруту ли правите?“, „Имали още такива снимки?“.  Ерик е участвал в няколко клипа на попфолк изпълнителки. Малко преди да навърши 18 години Ерик е поканен да се снима в клип на Ани Хоанг. Непълнолетният тогава младеж се съблича гол по време на покер с певицата. Кадрите са доста смущаващи, заради което песента не е допускана известно време в ефир. Слуховете носят, че Сузанита вече е бивша на Ерик. Палавницата май го е сменила с по-голям батко. Преди около седмица тя беше забелязана в компанията на Мистър Менхънт 2012 – Данаил Георгиев на светско парти в Слънчев бряг. След края му са си разменили ласки и целувки. До къде могат да стигнат амбициите за слава на малката Сузи Мурад предстои да разберем.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук