СУПЕР СКАНДАЛНО – ГОЛЕМИЯТ СИН НА ГОДЖИ ИМА СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ С ДРОГАТА, БАЩАТА СИЛНО ПРИТЕСНЕН!

0
2854

При все че бащата Георги Милчев-Годжи се слави като един от най-успешните наши музиканти, този факт отстъпи на смущаващи слухове по адрес на  сина му Цветомил. През изминалите дни запознати с кариерата и личния живот на сина на певеца издават, че той яко се е хлъзнала по пързалката.  Упорито се твърди, че Цветомил от  обяд почвал да се налива с твърд алкохол като дърта пиянка, защото уж изпускал парата.

По-лошото обаче е, че, ако може да се вярва на мълвата, под влияние на свои авери, наследникът на Годжи се е пристрастил и към наркотиците.  Разтревожени за здравето и цялостното състояние на младежа издават, че той е тръгнал по лошия път именно заради свои  приятели, с които лентяйствал всеки дин, които лесно приучили нашето момче на разюздения начин на живот.

Като баща, Годжи бил силно притеснен, че големият му син има сериозни проблеми с дрогата. Освен това, синът на музиканта е станал побойник от класа и нон стоп се замесвал в неприятности заради чепатия си нрав. Но най-вече заради високото си самочувствие. децата на годжи

За последно преди няколко дни Цветомил се сбил пред дискотека във Враца, силно почерпен с алкохол и други забранени вещества, разказват възмутени свидетели на случката.

Наследникът на Годжи, който във Фейсбук се е представил като Цветомил Милчев Гадния, е наследил и афинитета на баща си към шоубизнеса. Младежът си е направил регистрация в сайт на кастинг агенция за актьори, където е упоменал, че умее на свири на китара и контрабас.

Цветомил имал и чепатия врачански нрав на баща си Георги Милчев-Годжи. Запознати твърдят, че покрай високото си самочувствие младежът постоянно се забърквал в шумни скандали. Последната си издънка направил, налитайки на бой по член на група, в която свирел. Двамата се скарали за това как трябва да бъде изпълнена нова песен и опонентът на Цветомил излязъл от спора с разбита уста.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук