Таки чака бебе!

0
2039

Поредното бебе чакат в родата на Христофорос Аманатидис-Таки. Соченият за наркобос №1 до няколко месеца ще стане вуйчо за трети пореден път, научи ексклузивно „ШОУ”. Бременна с третото си дете е неговата балдъза, бившата манекенка Анна Шехтова.
Преди няколко дни папарак на народното издание се барикадира пред частната АГ болница „Свети Лазар” в очакване на бременната 40-годишна фолкпевица Софи Маринова. Търпението ни обаче се увенча с двоен успех. Сред пациентките, които същия ден имаха записан час за преглед, се оказа и половинката от сестри Шехтови. Малко преди Софка, за рутинни изследвания

в клиниката дойде и Анна Шехтова

Тя обаче е по-напред в бременността от чалга дивата, издават запознати, и двете няма да лежат по едно и също време в родилното. Балдъзата на Таки е пациентка на болничното заведение от дълги години, като двете й дъщери са родени именно в него. Любопитна подробност е, че трите наследнички на Анна Шехтова и мъжа й, строителен бизнесмен, ще имат разлика от 5 години помежду си. Най-голямата Виктория се роди през 2006 г., а Никол – през 2011 г.

02_Ana_Shehtova_3_4.jpg

След като се оттегли от модния подиум, Анна Шехтова стана примерна съпруга, прилежна домакиня, а сега, след като роди и третата си рожба вече може да бъде наречена и майка-героиня. Многолюдното семейство живее в тризонет в подножието на Витоша.

„Изоставих светския шум, защото просто смених приоритетите си. Посветих се на семейството, децата и съпруга си”, обяснява Анна своята липса от ВИП партитата, за които преди години имаше абонамент.

02_Boryana_Shehtova_2.jpg

Според приятелки на двете най-лачени манекенки отпреди 15 години за раждането на бебе №3

в страната се очаква да се завърне лелята

– Боряна Шехтова. По-голямата с 5 минути близначка от години е извън страната, като се мълви, че е устроена като принцеса в Дубай заедно с детето, което роди на Таки. Голямата любов на Христофорос Аманатидис долетя преди пет години за раждането на втората си племенничка Никол. Тогава, спомнят си присъствали на изписването от „Свети Лазар”, лелята със задоволство отбелязала, че Никол се е родила с манекенски мерки и я орисала след години да блесне също като нея и майка си на модния подиум.

02_Boryana_Shehtova_5.jpg

От раждането на Никол насам, няма данни Боряна да се е връщала у нас или, ако го е направила, то е било в абсолютно секретност. Близначката се е примирила с живота на отшелница, още повече откакто роди син на Таки. Твърди се, че единственият наследник на безследно изчезналия ъндърграунд бос,

е роден миналата година

някъде по това време. В момента майката и детето обитавали къща на остров Джумейра в Дубай. Боряна обаче живеела като типична мутренска съпруга – с денонощна охрана. От няколко години върви и слух, че Боряна е приела фамилията Аманатидис на тайна брачна церемония в Доминикана./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук