Цветанов разкри дали ще обявят кандидат-президента на ГЕРБ

0
1255

„Обявихме, че имаме кандидатура за президент още преди месец – два. Но я пазим в тайна, за да може правителството да работи спокойно. Когато има кампания, винаги има различни настроения. При положение, че няма обявен кандидат, вижте какво става. Представете си, ако го бяхме обявили. Нищо не пречи през септември да кажем името му“, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Дали ще е жена или мъж – е без значение. За мен по-важно е дали има необходимите качества“, поясни Цветанов. Според него, кандидатурата ще бъде тясно свързана с партията, но това не значи, че той няма да бъде надпартиен, когато бъде избран за президент.

С избора на Корнелия Нинова за лидер на БСП се получил по-добър заряд между опозиция и управляващо мнозинство.

„Можеше да бъде ограничено пребиваването им в България на рокерите на Путин. Не бих да могъл да опиша, че това е част от прорурската пропаганда. Тези хора обикалят в Югоизточна Европа“, обясни Цветанов. Имало питане от депутати рокерите да не бъдат допуснати, за да не се допуснат такива сблъсъци, каквито се получиха.

Идеята за тестове за наркотици хрумнала от факта, че сигналите на хора, че децата им са станали зависими, а те не са забелязали това. „В Никола Козлево, където до преди години думата“наркотици“ не е съществула. Сега хората там са притеснени за децата си“, каза Цветанов./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук