ЦЯЛАТА ДУНАНМА „ХВАНАХМЕ ПОХИТИТЕЛИТЕ НА АДРИАН“ – ЧУРУК ДЪСКА! ПОКРАЙ ТОВА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО ЩЕ НИ АРЕСТУВАТ НА Т@К ВСИЧКИТЕ!

0
12304
На снимката са Ивайло Борисов, известен с прякора си Ториното (34 г.), Мартин Марков (43 г.) и Георги Джамбазов (37 г.)

Преди ден АФЕРА написа в прав текст, че поредния гръмогласен прокурорско-ченгиджийски пиар „хванахме похитителите на Адриан“ дрънчи на кухо. Няма нужда да си много опитен, за да не усетиш от първия миг истеричната налудничавост а ла Цветанови акции, покрай европредседателството, които трябва да покажат как, видите ли, прокуратура, МВР и вся остальная се борят с ОПГ-тата и корупцията.

Та, да си дойдем на думата.

Ивайло Борисов-Ториното и тримата обвинени за помагачи в отвличането на Адриан Златков остават в ареста с потвърдени мерки за задържане под стража след безпрецедентно произнасяне на съда на … следващия ден! след приключилото посреднощ съдебно заседание.

И сега внимавайте!: Съдия Даниела Талева от Софийския градски съд (СГС) подчертава, че доказателствата срещу четиримата са само косвени. И за да оправдае решението си да ги остави в ареста казва, че имало много случайности, които водели до обосновано предположение, че са свързани с отвличането.

Обаче!:Доказателствата са достатъчни само за настоящия първоначален етап от разследването и в никакъв случай няма да обосноват бъдеща осъдителна присъда. Ако доказателствата останат такива, крайният съдебен акт с много голяма доза вероятност ще е оправдателна присъда“, категорична е съдийката.

Което не на съдийски език, а в прав текст означава: доказателствата на прокуратура и МВР са с плюнка съшити.

По изпитаната СХЕМА на МВР и прокуратура, за да се „сдобият“ с „безспорни доказателства“, щото както е видно всичкото им винаги с плюнка слепено, но пък достатъчно за тумба-лумба пропаганда през слугинските неми медии, опитали „традицията“, описана в съдебния процес от обвиняемият Борисов: „Главният секретар на МВР Младен Маринов и наблюдаващите прокурори по делото са предлагали на останалите трима обвиняеми да дадат показания срещу мен и да станат защитени свидетели, като бъдат изведени в Австрия и Швейцария“.

Това е положението. Не могат да заковат похитители, какво остава до поръчителите. И все по тъпите си утъпкани пътеки – аре, сега тоя бандит ще го направим „защитен свидетел“ и хоп! делото го пишем „готово“.

Пълна трагедия.

Да свършва това европредседателство, че както е тръгнало ще ни арестуват на т@к всичките, само и само да си пишат червени точки в очите на слепите, без разбира се да бъдат и пипнати онези, които са недосегаеми, защото са по висините на Властта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук