Бивш депутат и кмет на Варна Христо Кирчев размаза Каракачанов: Той служи добре на господарите си и зададената му политическа линия! „Патриот“, защитаващ московските интереси!

0
21095

Бившият депутат на СДС и бивш кмет на Варна размаза вицепремиерът Красимир Каракачанов с коментар в личния си Фейсбук. 

Ето какво написа той:

*публикуваме без редакторска намеса

КАРАКАЧАНОВ, ЕЙ КАРАКАЧАНОВ!

„Гъвкав“ политик, според интереса! Политик, чиято политическа линия се определя на момента. Май бяхме заедно в една Парламентарна група наречена ОДС/ Обединени Демократични Сили. Бяхме заедно и в комисията по Отбрана, където му беше скучно. Тогава беше „демократ“, поддържащ присъединяването ни към НАТО. Но стана проводник на интересите на Москва /у нас се наричат „Патриоти“/ в Правителството на Бойко Борисов…Преливащ от компетентност като Министър. Какво ли не прави само и само да спре сделката на Ф16/последната модернизирана версия/. Присъедини се към хорчето на Президента Радев, Румен Петков, Волен Сидеров, Марешки… Сега „Локхийд-Мартин“ нему давали пълните данни за самолета… Че направо да дадат документацията на Москва.Но Министърът иска да е посредник. Четирима министри да участват в Сделката…Само и само да се пречи!…Гобямата мъка е че Ф16 е далеч по-добър от „Грипен“.Не е изгодно за Москва! Ф16 достига свободно Крим претъпкан с военни бази, пристанища, въоръжение. И ако утрешните командири на Българските Въоръжени Сили не са Съветски кадри, а Натовци? В Москва умеят да мислят по-перспективно…

Така го помня политика Каракачанов от 30 години. Добре служещ на Господарите си.И зададената му политическа линия. „Патриот“ защитаващ Московските интереси. Правещ ни за смях пред Атлантиците. След толкова усилие да влезем в Натовското Семейство! 

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук