Растението, което убива 70% ракови клетки за 48 часа!

0
1524

За лечение на рак много хора са прибягвали до природни методи и са оставали изненадващо доволни!

Дори и след като Рей Бредбъри публикува интересния роман „Вино от глухарчета“, сред обществото не се забеляза повишен интерес към това растение. Напротив, то все така старателно бива изкоренявано от земеделците, пише „Живот без рак“.

Наистина жалко, защото корените на глухарче са билка срещу много болести. В това число са чернодробните и бъбречните, както и дори ракът. В Америка се твърди, че тя е давана и при болен стомах, тъй като подобрява храносмилането.

В наши дни учените вече са направили пълни изследвания за ползите от глухарче, като се знаят всички полезни вещества в него. Това са: фосфор, фолати, мед, рибофлавин, магнезий, тиамин, желязо, манган, калций, калий, витамин А, В6, С, Е и К.

Глухарчето обаче се прочу най-много с един случай за лечение на рак. Преди 3 години американецът Джон ди Карло (72 г.) обяви, че се е спасил от левкемия благодарение на чай от глухарче. След продължителна и изключително мощна химиотерапия, подобрение не настъпило и лекарите го обявили за сигурен „пътник“. Той обаче чул от други пациенти, че чай от корени на глухарче помага при рак. Започнал да го пие редовно и след 4 месеца докторите били удивени, защото вече се намирал в ремисия. Днес той все още е жив.

След този случай екип от учени в Канада започват сериозно проучване на ползите от глухарче. Те правят изследвания, които установяват, че това растение убива ракови клетки. Най-сензационното и ценно при него се оказва това, че то не вреди по никакъв начин на здравите клетки, а унищожава само заразените. Нещо, което при химиотерапията куца.

„Бях изумена да видя как за 48% бяха убити 70% от раковите клетки на пациенти, върху които приложихме лечение с чай от глухарче.“ – казва д-р Пенди.

Специално за лечение на рак са доказани ползите на глухарчето при следните случаи: рак на дебелото черво, на панкреаса и меланом. Имайки предвид случилото се с Ди Карло, може да се твърди, че и левкемията може да бъде овладяна с тази билка, макар учените още да не са го доказали напълно. В момента се правят именно такива изследвания, за да може да се разбере точната доза от корени от глухарче, която убива рака на кръвта. /Doctorbg.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук